Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)
T vander Mooren
Prima kwaliteit en snel geleverd
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Jaap
Snelle levering, goede kwaliteit
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Bedankt voor uw positieve reactie!
Hoe beoordeel je Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)?
Joop Roels
alles volgens verwachting gegaan zeker aan te bevelen
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Bedankt voor uw beoordeling!
Henry
Precies wat ik besteld had, snel thuis
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Bedankt Henry!
filip van gool
beste, onlangs deze ringen bij u besteld, op de site staat 2mm dik aangegeven, precies wat ik nodig had. maar bij ontvangst bleken ze maar 1.6mm dik te zijn. kan u mij de juiste ringen opsturen aub ? https://www.bevestigingsexpert.nl/sluitringen/blackline_sluitring_gezwart_deltacoll_din_125a_m8?mfp=1f-diameter%5B730%5D
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Beste heer van Gool, zie uw persoonlijke e-mail voor een reactie vanuit ons.
Arkadiusz Piskorski
Correct order and fast delivery
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Thank you very much and hope to be of service again soon!
Maarten Van ‘t Hof
Werd snel verzonden, volgende dag bericht van bedrijf dat het onderweg stuk was gegaan en sturen vandaag nieuwe na. Er werd dus erg adequaat gehandeld wanneer er onverhoopt en onverwachts tijdens de verzending iets niet goed ging buiten de schuld van het bedrijf om.
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank voor uw reactie, wij gaan het z.s.m. oplossen voor u!
W
Prima in orde!
Snel, volledig en goed verpakt.
Volgende keer weer!Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Bedankt voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer!
ron staalman
vevoerder gls te treurig voor woorden.
drie keer thuis gebleven voor 16 kokers kit.pffff
na week eindelijk geleverd op ander tijdstip dan aangegeven.
klacht gaat over vervoerder dus!Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Beste heer Staalman, erg vervelend om dit te lezen. Helaas hebben wij geen invloed op de snelheid en wijze van leveren door GLS. Onze excuses voor deze vertraagde levering.
Paula Ackermann
snelle levering en nette prijs!
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank, Paula!
NATHALIE PEETERS
Zeer vlotte service en snelle levering en goede communicatie
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank, Nathalie!
Jacky Vandael
Heb mij bestelling nog niet
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Beste Jacky, vanwege Pinksteren hebben wij uw bestelling afgelopen dinsdag 21 mei verstuurd en deze is afgelopen vrijdag 24 mei bij u aangeboden door GLS. U was toen helaas niet thuis. Uw pakket zal z.s.m. opnieuw door GLS aangeboden bij u. Onze excuses voor de lange levertijd die hierdoor ontstaan is.
Dave Vos
Goed bedrijf, scherpe prijzen, goede communicatie
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank, Dave!
A verstijlen
Goed product en netjes en optijd geleverd en
Frans Hoogenboom
Snelle en goede service
Antonio Verheijen
Snel geleverd.
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Bedankt voor de beoordeling, Antonio!
Ben Visser
m8 moertjes zeer snel geleverd en tegen mooie lage pijs
Antwoord van Bevestigingsexpert (Technische Groothandel Online B.V.)Hartelijk dank, Ben!
DeLochte Metaal
goede en correcte service en snelle aflevering
Ger van der Hoeven
Op tijd geleverd
A v Beek
snelle levering en duidelijke communicatie