BeverwijkTools
Huibert Ponssen
Snelle service en goed degelijk gereedschap
AD
Mooi Prijs. Op tijd geleverd
Hoe beoordeel je BeverwijkTools?
Wil Boerstoel
Prima
Paul Ng
Snelle levering en produkt zoals besteld
Luc Eelen
Perfect op tijd geleverd bedankt in België 🇧🇪
Correct afgehandeld 👍
Viola
Eerlijke prijzen en goede service
JD
Nieuwe zaag gekocht, na aankomst bleek deze overduidelijk niet nieuw te zijn. De doos zag er niet uit en de onderdelen van het apparaat waren er ook maar los bij gegooid. Na bij de klantenservice aangegeven te hebben dat ik er niet mee akkoord ging een zoveel geld te betalen voor een zaag en dit iets in deze staat geleverd te krijgen zou het kosteloos retour gestuurd worden. Zaag teruggestuurd en tegen de afspraak in rekenen ze alsnog retourkosten. Als je navraag doet krijg je vervolgens geen reactie meer van ze. Twee keer in een enkele bestelling houden ze me dus voor de gek. Hele achterbakse manier van zaken doen en klanttevredenheid interesseert ze duidelijk helemaal niets. Hier ga ik in ieder geval nooit meer wat kopen en ik raad ieder ander aan dit ook niet te doen, er zijn zat winkels te vinden die wel normaal met hun klanten omgaan dus kijk vooral even verder.
Peter Slots
Nadat ik na een week mijn bestelling nog niet had gekregen maar een mail gestuurd, werd er teruggemaild dat het product er niet was maar binnenkort wel..na gevraagd te hebben hoelang dit kon duren niets meer op teruggehoord,
Marcel Pot
Snel geleverd
Koos Pannekeet
Prima product met snelle levering.
Joop de Beer
Kwaliteit voor een prima prijs
Adry Frings
Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Peter van de Pol
Product goed vindbaar op de website. Super snelle levering
Robert Trzaskulski
Z co yhhh ja dr
Anas Salem
Perfect
Manolito van Onna
Zeer positief verrast , bestelling zelfs dag eerder dan gepland, keurig verpakt en product zo als beschreven voor een top prijs
guillaume brouns
Produkt kwam op tijd en voldeed aan beschrijving/verwachting
Koper AB
Beschikbaarheid en klantvriendelijk. Prijzen OK
Johan Lavent
Snel geleverd, beste prijs.
R
tiptop