BeterLeven.net

BeterLeven.net

Webwinkel in fairtrade en duurzame woonaccessoires, keukenaccessoires, modeaccessoires, babykleding en accessoires, speelgoed en cadeaus. Kortom: rieten en rubberen manden, plaids, houten schalen, prachtige sieraden, sjaals en tassen en alles voor de baby!
9,7
Filter 138 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 68 met beschrijving

• Ans v.d. Aa

Mooi ingekocht vanuit Nepal

• M
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Hele goede service! De massageroller bleek helaas niet van goede kwaliteit en ik kreeg tot 2 keer toe erg vlot een nieuwe thuisgestuurd. Beide bleken helaas weer kapot te gaan. Daarna kreeg ik direct mijn geld terug, met excuses. Jammer van de roller wel prima service!

Antwoord van BeterLeven.net

Wat vervelend dat het product niet deugdelijk leek te zijn. We halen deze ook uit het assortiment en geven het door aan de leverancier. Daarom dank voor uw blijk van waardering.

• Hoe beoordeel je BeterLeven.net?

• Marc Baehr

Super goeie service

Antwoord van BeterLeven.net

Dank voor de review en fijn dat de tweede mand ook weer naar wens is!

• Lies
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

We vonden een mooie bamboe slaschaal. We werden goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Een + voor deze winkel is de maatschappelijke betrokkenheid: oog voor duurzame productie en een fairtrade assortiment, waar makers en consumenten beter van worden.

Antwoord van BeterLeven.net

Dank u wel. Fijn dat duurzaamheid en eerlijke handel voor u ook meespelen in uw keuze!

• A Vermeulen
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Hele fijne en supersnelle service. De bestelling wordt goed mee opgevolgd en als het koerierbedrijf een foutje dreigt te maken, komt de winkel snel en adequaat tussen. Alleen maar lof voor deze fijne winkel!!!

Antwoord van BeterLeven.net

Dank voor uw reactie. Ja, altijd vervelend als dreigt mis te gaan met de verzending maar gelukkig kon het bijtijds opgelost worden. Veel plezier met uw aankoop.

• Stefan Gasser

Everything excellent!

Antwoord van BeterLeven.net

Thank you very much for your nice shop and product reviews. Nice to hear our wooden accessories suit so well, I hope you will enjoy them much longer.

• Wilma
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Voldoet aan de verwachting, snelle levering

Antwoord van BeterLeven.net

Super, dank voor de review, veel plezier met het kussentje.

• Chris Smitskamp

perfecte levering

Antwoord van BeterLeven.net

Fijn dat de shoppers en levering naar wens waren, dank voor uw bericht.

• Annemiek Scholten
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Kreeg pas bericht dat mijn pakket op het afhaalpunt lag na 2 dagen.
    Boodschappen tas voor de rest top, blij mee

Antwoord van BeterLeven.net

Wat vervelend van de vertraagde melding, helaas kan ik niet achterhalen waarom dat mis is gegaan. Fijn dat de tas naar wens is!

• Helena Svanfeldt
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Alle spullen zijn fantastisch mooi en van goed kwaliteit. Heel blij mee

Antwoord van BeterLeven.net

Wat fijn om te horen dat de rieten manden naar wens zijn. Veel plezier een nog mee.

• Ton de Kraay
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

De manden zijn prima, we hadden er al drie en hadden er nog drie bij nodig voor het beeld in een kast. Op de website stonden nog 3 manden beschikbaar, maar na betalen werd contact opgenomen dat jullie nog maar 2 manden beschikbaar hadden. De mevrouw aan de lijn kon daar niks aan doen, maar intern was het een zeer slechte zaak voor wat betreft de warehousing en systeembeheer.

Antwoord van BeterLeven.net

Vervelend dat deze bestelling manden niet volledig leverbaar was. Inderdaad een voorraadfoutje onzerzijds en tevens zijn de manden uit het assortimentcwegens stoppen van dit specifieke merk, anders hadden we uiteraard snel nageleverd. Volgende keer hopelijk beter!

• Anna
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Precies gekregen wat ik verwachtte, snelle levering.

Antwoord van BeterLeven.net

Fijn, veel plezier met de rieten poezenmand.

• Ingeline
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Zocht een kado voor een huwelijk. Vrolijker en gebruiksvriendelijk kan het niet! Vlotte bezorging.

Antwoord van BeterLeven.net

Dank voor uw evaluatie. Fijn te horen dat uw cadeaukeuze goed heeft uitgepakt!

• Nicolette Bruinsma
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Snel verzonden en keurig verpakt.

Antwoord van BeterLeven.net

Dank voor uw leuke review. Hopelijk is de kat inmiddels al helemaal gewend aan de kattenmand.

• Melissa Morzik

Antwoord van BeterLeven.net

Fijn dat u de opbergtassen fijn vindt in gebruik. Super veel dank voor de reviews.

• Debby van Oldenbarneveld

Super snel geleverd. Mooi product

Antwoord van BeterLeven.net

Fijn te horen dat de plastic opbergtassen heel handig vindt. Dank voor het reageren!

• Arianne van der V
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Mooie producten, we kochten een viertal tassen van gerecycled plastic. Zien er degelijk uit, leuke prints. Ze klinken nog wel wat krakerig nieuw, maar dat slijt vast wel. Ze zijn niet goedkoop, maar hopelijk gaan ze lang mee en daarmee duurzaam.

• Marianne
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Prachtige vilten onderzetters gekocht. Ben er erg blij mee.

• JF
    Geverifieerde klant van BeterLeven.net

Goede informatie over het product, zeer snelle levering en degelijk verpakt.

Antwoord van BeterLeven.net

Dank voor uw feedback en goed te horen dat u tevreden bent.

• Hanne Van den Bosch

Duidelijke communicatie, mooie producten