Bestelcentrale
Double Motion is een producent van exclusieve dvd boxen. Deze dvd boxen worden te koop aangeboden via uitgevers, tv stations, musea, en natuurlijk onze eigen webwinkel.
Dat is de reden waarom u in onze webshop veel exclusieve dvd boxen kunt vinden. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke dvd box, en deze niet kunnen vinden in onze webshop, vul dan het contact formulier in, of stuur een mailtje naar bestelcentrale@gmail.com. Misschien dat wij u dan verder kunnen helpen.
Noortje
Wat zijn ze leuk die Ernst en Bobbie poppetjes!! Mijn zusje gaat er super blij mee zijn, dat weet ik nou al! En snel geleverd, top!
Gerrit Brinkman
Mijn bestelling is prima afgehandeld
Hoe beoordeel je Bestelcentrale?
John Japin
Goede levering, volgens de afspraak
Otto Ghuijs
Track&Trace aanbieden.
Antwoord van BestelcentraleHallo Otto,
Dank voor de reactie. Hier zijn wij mee bezig. In het geval van het door u bestelde artikel is dat lastig omdat die vanuit het Centraal Boekhuis wordt verstuurd en daarmee werkt de Track&Trace koppeling nog niet. Dank voor de feedback. -
Jan van der Pligt
Mijn bestelling is snel geleverd
Edwin van Geet
voor de eerste keer besteld en tevreden met de geleverde service
Pj Postma
Netjes verpakt en vrij snel geleverd.
Ga zo door! -
Rolf Hendriks
Correct in communicatie
Kevin Weijts
Top service!
Goed contact gehad via de mail over de levering, alles is uitstekend verlopen
Ger Reynen
Snelle levering , goed service, prettig in het contact. Prijs vriendelijk
Filip Demessemakers
Snel geleverd. Mooi verpakt. Top
Arno Kanters
Dit was gewoon de manier waarop ik het bestelde kon krijgen. Daar is niets aan aan te raden.
Max Ossevoort
Supersnelle levering (binnen 2 dagen). Goed verpakt en geadresseerd.
jos bouwels
levering op tijd
Henny Koene
Dat wat ik nodig heb is er voor mijn
Machiel Albers
Goed en snel uitgevoerd
M. Kamphuis
Hele goede service en snelle levering. Zelf een mooi oplossing gevonden voor een andere box. 👍👍👍
Laurens Berkhof
Op tijd geleverd onder de gegeven omstandigheden.
Tommy Menge
Omdat ze hadden waar ik al een tijdje naar op zoek was.. En ze hebben goede en snelle levering..
Eddy van Beek
Snelle en correcte levering. Goed verpakte zending. Altijd kwalitatief goede films met interessante thema's. Schappelijke prijzen!