BesteSaffraan
Jean Voet
Goede producten, snelle leveringen en spelen vlug op de bal bij eventuele problemen
Maria Hockers-Maijer
Mijn bestelling snel ontvangen. De saffraan zit in een mooi doosje
Hoe beoordeel je BesteSaffraan?
frans Pop
altijd goede service!
Sandra
Snel in huis en de vanillestokjes zijn van top kwaliteit
Henk de Weers
Duurde lang voordat er geleverd werd.
Rudy Beunder
de beste saffraan
thomas criel
supervlot en top kwaliteit!
Henk
Snelle levering ,mooi verpakt en de saffraan ruikt en smaakt goed
de honing is helemaal top, een minpuntje dan ,de sticker zat er ondersteboven op geplakt ,voor de rest alles top
Sientje
Snel geleverd. Uitstekende service.
Joelle
Mooie verpakking
Annemiek Paardekooper Kerkman
Snelle levering!
Laura
Een snelle en nette levering door de brievenbus!
Paul Raasveldt
Snelle levering. Prima saffraan.
Lia Schuybroek
👍 snelle levering
Sengul Kahveci
Snelle levering en goede kwaliteit!!
Jean Voet
uitstekende service en prima producten
Peter Belmans
Snelle levering , saffraan honing is heerlijk
Sandra
Mooie vanillestokjes van goede kwaliteit. Ik bestel nergens anders meer sinds BesteSaffraan.
Esmé Lemmens
Heb betaald maar niets ontvangen. Mail gestuurd. Geen antwoord. Ben bang dat ik me geld kwijt ben.
Antwoord van BesteSaffraanBeste Esme,
Dank voor de genomen tijd om een review te schrijven. Volgens onze administratie en contact met u, is uw pakket inmiddels al een tijd geleden bezorgd.
We zullen het zeer op prijs stellen als u uw beoordeling zou herzien. Het weerspiegelt niet onze werkwijze en service.
Alvast dank voor de genomen tijd.
Groet,
Team BesteSaffraan -
Maurice
Een verbeter punt zou zijn dat er een mailtje wordt gestuurd als het pakket verzonden is. In de order bevestiging stond: "Zodra je bestelling verzonden is, krijg je een bevestigingsmail van ons." Daar wachtte ik op, Het pakketje zat in mijn brievenbus, Ik dacht dat het pakket nog niet verzonden was. Dat er iets mis was. (Ik heb de spambox etc gecheckt). Je hoeft blijkbaar niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Ik zat te wachten op een mailtje om te weten wanneer ik thuis moest zijn, maar dat kwam niet. Los van dat punt is het product goed/netjes verpakt.