Best Brands For Living
Francien Hermans
Super leuke en aparte toiletrolhouders! Een échte blikvanger, ben er heel erg blij mee!!
De levering was vlot, en de inhoud goed verpakt. Het begeleidende kaartje met een persoonlijk, met de hand geschreven bedankje maakte de bestelling helemaal af. Super!
Floor
Snelle levering van fantastische producten en erg attent.
Hoe beoordeel je Best Brands For Living?
C. de Leeuw
Helemaal goed. Er zat een persoonlijk briefje bij. Dat is altijd leuk!
Jor Tim
Wat een service! Pakketje kwam snel en mooi verpakt met een persoonlijk briefje erbij. Te leuk! Ze hadden per ongeluk de verkeerde mix gestuurd met juist één geur die ik liever niet had gehad. Geen ramp natuurlijk, dat kan gebeuren. Ik maakte een melding onder het motto dat wellicht iemand anders dus nu wellicht ook een andere mix kan krijgen en dat ik de mindere geur aan iemand ging schenken. Ik vond het onnodig om retour te sturen. Ze besloten toch meteen een nieuw op te sturen die de volgende werkdag al kwam en niet alleen de missende geur maar gewoon de mix die ik eigenlijk zou moeten krijgen :). Ik was gewoon verbaasd. Hun service is meer dan gewoon geweldig echt uitmuntend!
Marcel Bink
Snelle levering !
Pascal Timmermans
Enorm breed assortiment aan producten van goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Perfecte service👌🏽
Lucas
Super service en telefonisch keurig te woord gestaan!
Henny
Geweldige service, zelfs in het weekend kon ik ze bereiken via WhatsApp. Zending was zorgvuldig verpakt met een handgeschreven kaartje,... hoe leuk en dan ook nog snel in huis!
Ilse Arendz
Hele goede service, ook wanneer de bestelling door drukte rondom feestdagen vertraging oploopt. Vlot en nauwkeurig opgepakt!
Lara Ackermans
Goede service en leuk product!
Paul R. H.
Vragen aan de telefoon worden goed beantwoord!
Eric Pors
Hele nette service en erg persoonlijk, leuk handgeschreven bedankkaartje erbij. Super!
Michiel
Super attente levering!
BVV
Goede service!
Geen
Snelle levering 👍👍stevig verpakt 👍
Anke Vreden
Leuke producten en persoonlijk briefje bij de bestelling.
Christine Ruf
Snelle levering, goede communicatie een persoonlijke bericht
Michiel Kievit
Persoonlijke benadering, je voelt je gewaardeerd als klant!
Kristel C
Veilig en prima verpakt met een leuk bedankkaartje!
DvE
Snelle levering. Alle items mooi verpakt. Leuk handgeschreven kaartje.
Maakt van het pakketje een cadeautje! TOP