Bertus mode
Marian
Snelle verzending
Zeer attent met terugstorten verzendkostegeen Jannie
Ok zeer attent
Antwoord van Bertus modeDankjewel!
Hoe beoordeel je Bertus mode?
Anoniem
Antwoord van Bertus modeDankjewel! Daar doen we ons uiterste best voor
N Broeren
Snelle levering goede kwaliteit en mooi ben tevreden klant
Antwoord van Bertus modeDankjewel! Fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we ons best voor!
Bertha
Ik moet 4,95 verzendkosten betalen, en als ik moet terug sturen moet ik 7,95 bet gewoon belachelijk, en als je ze een mail stuurt hoor je niks weer , vind ik niet netjes
Antwoord van Bertus modeBeste,
De verzendkosten delen we met de klant, retourkosten zijn voor eigen rekening. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. -
Ilonka
Snelle levering en product komt overeen met verwachtingen.
Antwoord van Bertus modeDankjewel! We doen net een stap harder om het zo snel mogelijk thuis bezorgd te krijgen.
Marijke
Prima product
Ria
Snelle levering en een mooie fijne damesbroek
Thirza
Goeie kwaliteit, supermooi gilet voor weinig geld!
Ikke
Goede snelle levering en erg super leuke kleding voor een betaalbaar prijsje
Karin
Leuk assortiment en snelle levering. Pasvorm zoals aangegeven, geen retouren gehad bij een grote bestelling!
Sha
Mooie kleding goede prijs
Silvia
Altijd mooie kleding lekker hip en stoer!
Lisa
Wat een prachtige nieuwe collectie. Super snelle levering.
Chris
Goede kwaliteit en de kleding zit goed
Barbera
Goede kwaliteit trui voor een goede prijs. Snel ontvangen, mooi verpakt en goed gecommuniceerd en een kaartje erbij met handgeschreven tekst.
Kortom TOP! Bertus mode!! -
Jennifer van der Hoeven
Top webshop! Duidelijke communicatie, snelle verzending en top producten! Inmiddels vaste klant. Mijn zoontje draagt de kleertjes met veel plezier 🥰
Sem
Erg goede service! Ik kwam er na een week achter dat PostNL mijn bestelling was kwijtgeraakt. De klantenservice pakte het meteen goed op en zorgden ervoor dat ik binnen een week, tijdens de feestdagen nota bene, toch mijn bestelling kreeg!
Sheil
snelle levering, hele goede nette service!
Chinouk
Goede service, producten worden snel geleverd ... prijs kwaliteit verhouden super!