Berba lederwaren

Berba lederwaren

In 1974 werden de eerste Berba producten gecreëerd. Al snel stond Berba synoniem voor eigenzinnige vormgeving en uitmuntende kwaliteit creëert eigenwijze tassen en accessoires uit soepele, aaibare leersoorten. Terugkerende stijlelementen zijn tweekleurigheid, duurzame afwerking en opvallende details
accessoires lederwaren leren tassen
9,5
Filter 296 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 197 met beschrijving

• Tineke Van Oosten
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

De levering was een dag later dan beloofd, dat was een beetje jammer, want ik was er speciaal voor thuisgebleven. Maar de kwaliteit van het beeldige tasje (ik heb inmidddels 6 berba tassen) maakte alles weer goed.

• Gerrie Van Zeumeren
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Verzending via GLS erg slecht bevallen. Nog steeds geen tasje helaas. Na mijn klacht is mij beloofd het via PostNL te sturen. Heb al meer dan 30 jaar ervaring met de uitstekende kwaliteit

• Hoe beoordeel je Berba lederwaren?

• Joan Pryde
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Beautiful, well made leather bags. Still using Previously purchased bags after fifteen years

• Marja Quaedvlieg

Ben zeer tevreden.
    Geweldige service
    Zeer klantvriendelijk
    Zal zeker nog eens bij jullie kopen.

• Tiny
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Voor een mooie prijs een Super kwaliteit.
    En zeer snel geleverd! 👍

• Thea Ebben Gerritsen
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Mooie lederwaren. En prima service.

• Lisette
    Review voor Berba lederwaren

Zeer tevreden over de service, het stiksel naast de rits van mijn sleuteletui was niet goed gestikt. Gratis een nieuwe sleuteletui mogen ontvangen. Dat noem ik nog eens goede after sale service 👍

• Caroline
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Prachtige kwaliteit en goede klantenservice (belden keurig even op dat de bestelling iets later kwam ivm zending uit buitenland)

• Anne
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Snelle levering, heel mooie tas van goede kwaliteit, voldoet aan alle verwachtingen.

• Dewi
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Snel geleverd. Zorgvuldig verpakt met persoonlijke attentie. En natuurlijk nog belangrijker de tas is prachtige en van hele goede kwaliteit, aanrader!

• Anouk van der Wal
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Een hele fijne service, prettig direct contact en goede oplossingen. Mooie tas, goede kwaliteit, ben er blij mee!

• m.a Bos-Jansen

Goede service; pakket prima

• Monique
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Prachtige rugzak, mooie afwerking, wat een kwaliteit!

• Marlijn Meijs-Bertram
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

mooie producten, die mooi in de hand liggen. oorspronkelijk limburgs product.

• S.J. Scholtheis
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Prima levering! Helaas niet zoals ik dacht!

Hoi meneer/mevrouw

Wat vervelend om te horen dat het product niet is al gedacht. Wellicht kunnen wij dit voor u oplossen zou met ons contact willen opnemen?

Hartelijke groet,

• Christiaan
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Mooie site met gewone prijzen! Correct behandelt door de medewerker! Had een bruine Berber sleuteletui besteld! Netjes gebeld dat de kleur niet meer voorradig was en een welke alternatief ze wel hebben! Heel netjes de moeite te nemen voor de klant!

• Anita Vissers
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Geweldige snelle levering en leuk kaartje de levering

Hallo Anita,

Bedankt voor deze 5 sterren review! Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling.

Liefs

• John L.
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Snelle levering en een prachtige tas.

Hallo John,

Enorm bedankt voor je review! wij wensen jou heel veel plezier met uw nieuw tas ;)

• audrey oei
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Vlotte levering, netjes ingepakt, mooi materiaal, precies zoals omschreven, top tas !

Hallo Audrey,

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service maar vooral de tas! Heel veel plezier met deze geweldige tas ;)

• Frank Lenssen
    Geverifieerde klant van Berba lederwaren

Goede service, met een leuke zelfgeschreven bedankkaart erbij .

Hallo Frank!

Bedankt voor deze geweldige review wordt zeer gewaardeerd! wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling ;)