Ben ontspoord
Geoffrey
Super snelle levering en keurige verpakking! De tweedehands wissels zijn als nieuw. Heel tevreden met mijn aankoop!
Frank
zeer correct en snelle afhandeling, goede kwaliteit ifv prijs
Hoe beoordeel je Ben ontspoord?
gerard
verkeerde wagen gestuurd
Gerben
Mijn loc netjes en verzorgd ontvangen.
Had zelf nog een vraag en kreeg snel antwoord.
Vind de prijs kwaliteit goed.
En duidelijke foto´s met beschrijving.
Kortom zeer tevreden!
Antwoord van Ben ontspoordDank je wel Gerben. we doen ons best
louw
Nette prijzen
Snel geleverd en netjes verpakt. -
rené
Ben ontspoord webshop, een voorbeeld voor veel andere. alles 5 sterren!
Antwoord van Ben ontspoordBedankt René voor de mooie review
Marcel
Snelle service, duidelijke website en voor mij dichtbij huis! Kortom prettig zaken gedaan. Voor herhaling vatbaar!
Jenne/Gerard
Goede service en goede prijskwalieteitverhouding.
Marco
Snel opgelost!.
Onlangs een mooie locomotief BR05 gekocht, helaas werkte het geluid van de lok niet toen ik hem binnen kreeg.
Contact met Ben opgenomen, die stuurde netjes een retour label (kunnen andere een voorbeeld aan nemen).
Paar dagen later kreeg ik de lok alweer terug met dit keer wel geluid.
Super geholpen en snel opgelost 👍 -
Anton
Prima spullen tegen een goede prijs en goed verpakt opgestuurd. Snelle reactie op vragen.
Henk
Snelle reactie op vraag, artikelen zijn goed, verpakking goed, aflevering zoals verzocht. Eén tevreden nieuwe klant.Tot de volgende keer!
Antwoord van Ben ontspoordDankjewel Henk we blijven ons beste doen.
Culke
Snelle levering van mooie spullen, betreft Fleischmann Profi-rails. Alles top!
Antwoord van Ben ontspoordThx Victor we doen ons best
Jeroen
Ik kom er vaker en ik word altijd goed geholpen. De service is uitstekend.
Johan
Maak foto's en korte beschrijving van gebreken. Hoeft niet van elk wissewasje, maar wat grotere gebreken zijn toch wel prettig om als koper van tevoren te weten. Dat voorkomt de moeite (en de teleurstelling) van het bestellen en daarna helaas weer moeten retourneren...
Joop
Zeer tevreden met de aankopen, heb reeds de 5e Loc aangeschaft bij de shop.
Goede kwaliteit/prijs verhouding. -
Arent
Zeer klantvriendelijk bij het vinden van een oplossing voor een klein probleem. Verder goede garantie afhandeling en snelle levering van artikelen.
Henk
Zeer goede en snelle service. Top webshop
C.J. van Waveren
Snelle levering, kwaliteit & waar voor je geld. 'n Absolute aanrader voor de modeltreinliefhebber.
Mustafa vdhoek
Snelle levering en goede service en duidelijke tekst en uitleg top
Bert
Duidelijke website, prima service, goed en veilig verpakt, snelle levering en scherpe prijzen. Kortom: een aanrader voor gebruikte Märklin artikelen.