Bellissimo fashion
Roy
Wat een vervelende winkel ik heb 3 weken gewacht op het verkeerde pakket
Antwoord van Bellissimo fashionBeste Roy,
Inderdaad heel vervelend. We kunnen ons niet voorstellen dat er een pakket er 3 weken over doet en dan ook nog de verkeerde. Heeft u al een mail hierover gestuurd? Want wat u beschrijft herken ik niet.
Vriendelijke groet Kim, -
Suraya Reijers
De bestelling was super snel geleverd en wat zitten de items fijn! Precies zoals ze het had omschreven en echt een preggy proef comfy pak 🥰🥰
Antwoord van Bellissimo fashionBeste Suraya,
Bedankt voor je leuke revieuw. Heel veel draagplezier
Liefs Kim, -
Hoe beoordeel je Bellissimo fashion?
Feedbyemmaa | Emma
Niet alleen de leukste & allerbeste producten, maar ook de liefste eigenaresse!! Ben nog altijd zo blij met alles wat ik van je webshop heb gekocht! Je bent een topper Kim!🩷
Sanne
Mooie blazer , snelle levering
Rianne Mulder
Ontzettend snel verzonden en ik ben erg blij met mijn items. Zeker een aanrader om bij deze webshop te bestellen.
Marieke
Zoals gewoonlijk altijd een goede service.
Jolanda Frijnts
Snelle levering. Zoals altijd heel netjes ingepakt. Voldoet altijd aan de verwachtingen.
Marleen
Snelle service! Super leuke items 😁
Anja
Een hele fijne webwinkel, kleding is modieus en voor een leuke prijs. De eigenaresse is aardig,grappig en eerlijk!. Snelle afhandeling van de bestelling. Echt een aanrader
Nathalie Nuyts
Leuke schoenen en kleding ben heel blij 😀
“Remya”
Snelle levering en een hele mooie broek, de stof zit zo fijnn en het sluit mooi aan aan mijn heupen. Voor een heel mooi prijsje
H.W.M wernaart
Alles super geregeld
Christina Vos
Kan niet anders zeggen geweldig meid met hele mooie kleding en top services,
Marieke
Zeer klantvriendelijk, bestelde Artikel snel ontvangen alles top en goed verpakt Vriendelijke verkoopster en behulpzaam, raad deze shop ieder aan en zeer betrouwbaar.
Chrisjes Crea
Super leuk bling bling huispak, blij mee. Snelle verzending en goede kwaliteit.
Natacia Ommen
Top service
Aanrader -
Tineke Daman
Snelle levering !!!
Zeer leuk verpakt . Is zoals beschreven . Echte aanrader om te shoppen want ze heeft zeer mooie kleding en accessoires. Ik kom zeker terug -
Sindy Van hemert
Kim is super aardig en pakt alles ook super in en de volgende dag binnen
Gosia Zertka
Heel leuk shirtje gesccoord 🥰 Deze was heel leuk ingepakt en volgende dag al bezorgd. Mij zie je snel weer terug 👋
Rianne Mulder
Super snelle verzending, kwaliteit van kleding is ook erg goed. Vriendelijke webwinkel eigenaresse. ❤️