Belle Bonnet
Trendy en comfortabele hoofdmode bij haarverlies!

*Hippe chemomutsjes in kleuren en printjes volgens de laatste modetrends
*Persoonlijk en betrokken
*Zachte stoffen zonder schurende stiksels
*Eigen atelier in Nederland
*Aanbevolen in tal van ziekenhuizen
*SSL verbinding; veilig winkelen
*Veilig betaling, Ideal, bancontact, paypal, creditcard en afterpay
*Verzending met PostNL, gratis vanaf €70,- (Nederland en België)
*Discreet en verantwoord verpakt met aandacht voor het milieu
*Snelle levering, 1 tot 2 werkdagen
*30 dagen bedenktijd, niet goed geld terug

9,6
Filter 1562 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1560 met beschrijving

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Mooie kwaliteit, goede pasvorm, snelle en vriendelijke service, echt een aanrader!

• Anja
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Zo mooi en zorgvuldig verpakt, als een cadeautje!
    De volgende dag al geleverd, zo snel.

Hallo Anja,

Leuk om te horen dat je je pakketje zo mooi vond, dank je wel dat je dit met ons deelt!

Lieve groet, Petra

• Hoe beoordeel je Belle Bonnet?

• Netty Loos-Rinsampessy

Prima

Antwoord van Belle Bonnet

Dank je wel voor deze 5 sterren review Netty!

• Christine
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Hele mooie collectie. Ik heb meerdere sjaalmutsjes gekocht. Die vind ik het leukste staan. Het is gemaakt van zacht materiaal en heeft een fijne pasvorm. Ik voel me er echt prettig in en draag ze geregeld. Leuke kleuren passend bij mijn outfit.
    Het postpakket was super verzorgd en verpakt als een cadeautje. En een snelle levering.

Hallo Christine,

Dank je wel voor deze superfijne review. Leuk dat je zo blij bent je mooie wikkelmutsjes en dat je het zo prettig vindt om ze te dragen en te matchen met je kleding. Ik wens je heel veel draagplezier!

• AR Hoekstra-Muskee
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Keurig verpakt, met een paar dagen geleverd. Top mutsjes.

Beste AR Hoekstra-Muskee,

Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over uw aankoop bij Belle Bonnet!

• Marianne
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Mooie artikelen, deze worden heel netjes verpakt en snel bezorgd. Contact met eigenaresse is prettig, zij denkt met je mee. Ik ben al heel lang fan!

Hallo Marianne,

Dank je wel weer voor je fijne review. Fijn dat je al zo lang een trouwe klant bent. Dat wordt gewaardeerd!

• Ynke Zijlstra
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Het mutsje was erg duur gezien de uitvoering
    . Ik vind het vervelend dat ik nu voortdurend advertenties van u krijg

Hallo Ynke,

Jammer dat u niet tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding van het slaapmutsje dat u bij ons besteld heeft. Al onze mutsjes worden met veel zorg handgemaakt in ons eigen atelier met weggewerkte naden en stiksels aan de binnenkant om de gevoelige hoofdhuid te beschermen, zijn van kwalitatief hoogwaardige stoffen en over het algemeen gewaardeerd met 4 of 5 sterren. Desondanks willen we u er graag op wijzen dat u altijd recht heeft op retourzending wanneer u niet tevreden bent en het mutsje uiteraard niet gedragen is.
    Wat betreft de reclame die u van ons krijgt, die komen van de cookies die u geaccepteerd heeft op onze website. Als u deze cookies verwijdert krijgt u ook geen reclames meer van ons.

lieve groet, Petra

• Evelien Strabucchi
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Mooie materialen, goed model, fijne kleuren.
    Ook via app in de avond kreeg ik zelfs antwoord op een vraag. Mutsen waren gelijk verstuurd. Heel zorgvuldig verpakt.
    Gewoon fijne service.

Hallo Evelien,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze mutsjes en onze service. Lief dat je deze ervaring met ons deelt. Veel plezier met je mooie mutsjes.

• Petra Plas van Rij
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Goede kwaliteit en prima service.

Hallo Petra,

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service. We wensen je veel draagplezier met je aankoop!

• Gretha

alles O.K.
    Mooie mutsen

Antwoord van Belle Bonnet

Dank je wel Gretha, voor deze fijne review, veel draagplezier gewenst!

• Paula
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Heel tevreden over snelle levering en artikel

Antwoord van Belle Bonnet

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop Paula, veel draagplezier gewenst!

• Lida Näring
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Snelle bestelling en die voldeed aan de verwachting. Durf nu ook weer naar buiten met deze mutsjes.

Antwoord van Belle Bonnet

Wat fijn om te horen dat je weer naar buiten durft met de mooie mutsjes, dat doet ons goed. Dank je wel dat je deze fijne ervaring met ons deelt!

• Josien
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

mooie producten en fijne kwaliteit.
    goede service en producten zijn netjes ingepakt.

Hallo Josien,

Dank je wel voor deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze mooie producten!

• Joke Kroes
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Goede service, snelle levering. Ziet er in het echt net zo uit als op de web site

Hallo Joke,

Dank je wel voor deze fijne 5 sterren review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij Belle Bonnet!

• Marjo Koetschruiter
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Mooie producten, goede service en snel in huis. Top

Antwoord van Belle Bonnet

Dank je wel Marjo, voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop bij Brelle Bonnet!

• Lydia Pije
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Ik ben heel erg blij met mijn chemo turban! De stof is heerlijk zacht en het staat leuk! Ben ook prima grholpen door Petra! En ik heb er weer 1 besteld! Helemaal toppie!

Hallo Lydia,

Dank je wel voor je mooie review, fijn dat ik je zo goed heb kunnen helpen. Ik wens je veel draagplezier met je nieuwe turbans!

• Henny Stavenuiter
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Service goed plus vlot geleverd

Antwoord van Belle Bonnet

Dank je wel Henny, voor deze fijne beoordeling van Belle Bonnet!

• Samantha
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Super fijn contact. Snelle en goede service. Heel fijn dat de mutsjes voor mn dochtertje (5) op maat kon worden gemaakt. Petra maakt het heel persoonlijk door er een geschreven kaartje aan toe te voegen en er zat een lief chemo mutsjes bij voor de pop. Dank je wel!

Antwoord van Belle Bonnet

Heel graag gedaan Samantha, het betekent veel voor ons dat we voor je dochterje een paar mooie mutsjes mochten maken. Hopelijk geeft ook het poppenmutsje een beetje troost!

Veel liefs, Petra

• Hannie
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Al vaker besteld, de service en bezorging is top.

Hallo Hannie,

Fijn dat je telkens zo tevreden bent over je aankoop bij Belle Bonnet. Bedankt voor de 5 sterren die je ons gegeven hebt!

• Yvon
    Geverifieerde klant van Belle Bonnet

Leuk hand geschreven kaartje erbij, dat maakte het extra persoonlijk. De haarbanden kwamen echt overeen met de foto van het internet. Ze glijden ook niet van mijn hoofd, ondanks het fijne/ gladde haar dat ik heb.

Hoi Yvon,

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je haarbanden zo goed blijven zitten, nu hoef je je geen zorgen te maken dat ze afglijden en kun je zelfverzekerd de deur uit. Veel plezier ermee!