Beer & Bij
Shirley
Super snelle service, erg blij met het resultaat
Sabrina
Hele goede service! Wij wilden iets aangepast hebben in het ontwerp en dit werd zonder enkele moeite aangepast. Heel fijn contact en ook snelle levering!
Hoe beoordeel je Beer & Bij?
Trudy De Pan
Supersnelle levering en zo mooi afgewerkt!
Linda Wiegers - de Jong
Echt prachtige memoryboxen binnengekregen voor onze 2 kinderen. We hadden het verzoek om het geboortekaartje na te maken en deze op de voorkant te laten bedrukken, nou dat is gelukt! Ze heeft een speciaal aangepast ontwerp gemaakt, en dit is echt prachtig geworden! Helemaal blij mee!!
Merel
Een prachtige herinneringkist besteld met eigen design. Er word fijn met je mee gedacht en wij ontvingen al heel snel een mooi ontwerp. Na wat kleine aanpassingen akkoord gegeven en niet lang daarna werd de kist al thuis bezorgd! Onwijs blij mee en écht een aanrader om alle dierbare herinneringen te bewaren.
Diana
Snelle levering en heel tevreden over de bestelling.
Verschuren Verschuren
Ziet er top uit. En netjes verzonden
Kelly van Krieken
Fijne communicatie over mijn gepersonaliseerde bestelling. Begrijpt mijn ideeën en maakt er een super mooi ontwerp van. Snelle levering van 2 mooie herinneringsboxen met accessoires. Ik ben zeer tevreden, dank je wel!
H.M. Tiel
Goede, snelle service.
Majorie Hulscher
Fijne en duidelijke site, leuke producten
Els Rebel
Fantastisch mooie box en zakjes en top service : ik kreeg een mail hoe precies de naam erop moest als check! Aanrader!
Emily Van Goethem
Gewoon geweldig! Erg blij met het mooie doosje. Ik ga er gelijk nog een bestellen❤️
Alexandra
Ellen is vriendelijk en meedenkend. Samen tot een mooi ontwerp gekomen.
Memorybox ziet er heel netjes en afgewerkt uit, het rook ook heerlijk naar hout met openen. Goede kwaliteit, uitstekende en vriendelijke service. Snel en goed verpakt verzonden. Nogmaals bedankt Ellen! -
chantal
Vooraf contact gehad, bestelling geplaatst voorbeeld gezien en na akkoord de volgende dag al in huis. En wauw de memoriebox is zo prachtig geworden en mooie kwaliteit. Als je nog twijfelt om te bestellen gewoon doen!!
Esmeralda
Prachtige memorybox, snel geleverd
Marly van den Heuvel
Hele goede kwaliteit en prachtige producten!
J. Jordaan
Ik kon de memorybox binnen 2 dagen ophalen! De box ziet er super mooi uit. Daarnaast goede en snelle communicatie. Degene voor wie ik de box cadeau had gekocht was er erg blij mee en vond de grootte van de box heel
Kristel
Professionele service. Ik had contact opgenomen met de winkel met vraag naar leverdatum. Zeer snel antwoord en bestelling (memory box) op tijd geleverd. Bedankt!
Lianne Arends
Door omstandigheden kon Ellen niet reageren wat uiteraard achteraf zeker te begrijpen valt :)
Na wat heen en weer gemaild is er een oplossing gekomen en is memory box van mijn zoontje weer helemaal netjes gemaakt en alweer terug op zijn plekje.
Al met al blij ermee.
(Na tijdje op tiktok de filmpje te hebben gezien hierop was helemaal happy met het bestelde
2 memory boxen besteld waarvan 1 helaas de letter was los gelaten bij aankomst Hierop meteen een mail gestuurd voor evt een oplossing hiervoor.
Na 1 week gewacht te hebben helaas geen reactie daarop weer een mail gestuurd maar het antwoord blijft
Helaas zo is een memory box dan best duur aangezien je deze in een mooie en nette staat hopenlijk straks door kan geven met de spullentjes van je kindje erin wat nu niet lukt en dat is teleurstellend.)Antwoord van Beer & BijHi Lianne, ondertussen hebben we dit helemaal netjes samen opgelost en heb ik (kosteloos) jouw fout in de tekst er uit gehaald + het kleine stukje wat los was gekomen ook weer netjes vastgemaakt. Hopelijk kan ik jou alsnog beschouwen als tevreden klant 😊
Gabriella
Wat een super snelle levering en wat een pracht producten!