Bee Organic Products
Sunshine
Hele betrokken en klant vriendelijke verkoper
Elif
Beste producten en de liefste dame..
Hoe beoordeel je Bee Organic Products?
D.
Snelle levering!
Hannah
Moest lang wachten op mijn pakket, want deze was nog niet verstuurd wegens drukte. Tegenwoordig kun je bij de vervoerder zien of pakket daadwerkelijk overhandigd is. Afin, nog geen oordeel over de kwaliteit van produkten of het bedrijf. Dus van 1 ster naar 5 sterren.
Antwoord van Bee Organic ProductsHartelijk dank voor je reactie Hannah, we zijn benieuwd naar je ervaring nadat je onze producten hebt gebruikt.
Fijne dag -
Esra Demirbilek
Harika ürünler 🤩 ve hızlı teslimat teşekkür ederim
Ozlem
Geweldig 🤩
Seyda Coskun
Snelle levering.
Ayla Kucukaladag
Güvenilr bir sayfa hızlı dönüş hızlı teslimat
Leyla Altinkaya
Super service 👌🏻
Elif
Iyiki varsin, iyiki tanistik.. Urunler mukemmel.. Hepsi ayri özel, ayri guzel.. Cok tesekkur ederim..
Jale Demirci
Collageen aardbei besteld. Geur en smaak is heerlijk. Ik heb het product pas een paar dagen dus zal later zeker nog een recensie plaatsen over het resultaat. Voor nu super blij mee!!
A.Smnc
Wat een lieve en zeer vriendelijke dame! Kreeg heel snel reactie en advies op al mijn vragen via Instagram. En snelle levering! TOP! ☆☆☆☆☆
Esra Demirbilek
Goed allows us biologisch
Fun
Zeer tevreden met de bestelling en service. Ze is klantvriendelijk en erg behulpzaam. Geeft oprechte hulp en advies.
Leyla Yildirim
Topper is zij.
Semra Arslan
Goed geholpen bij keuzes, snelle verzending!
Naz
Snelle levering! Top service!
Turkan
Super service Hale is een super lieve vrouw super uitgebreid uitgelegd testers bijgevuld ik raad het zeker zeker aan🌺
Hamide
Snelle levering en top producten!
Ayse
Problemen met levering gehad. Hale heeft mij persoonlijk benaders en alsnog ervoor gezorgd mijn pakket binnen te krijgen. Toppertje