Bedrijfskledingonline
Mark Wieldraayer
Heb er veel te lang op moeten wachten
Antwoord van BedrijfskledingonlineOnze excuses voor de vertraagde levertijd! We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met het bestelde product.
Wiebe Bakker - Tolsma
Vol enthousiasme 2 werkbroeken en werkschoenen besteld. De levering ging helaas erg rommelig. Zelf moeten vragen wat de status was. Wel netjes te woord gestaan
Antwoord van BedrijfskledingonlineOnze excuses voor het ongemak! Helaas duurde de levertijd van de werkschoenen langer dan verwacht. Hiervoor nogmaals excuses!
Hoe beoordeel je Bedrijfskledingonline?
Leon
Super!
chris ekelschot
Netjes op tijd geleverd
Antwoord van BedrijfskledingonlineDank! En veel plezier met de broeken.
Pieter Schagen
Prima spullen maar communicatie niet altijd ok
Antwoord van BedrijfskledingonlineDag Pieter,
Dank voor jouw review. En mooi dat je de producten kunt waarderen! Jouw opmerking over onze communicatie prikkelt natuurlijk wel. We proberen dit altijd zo zorgvuldig mogelijk te doen maar uiteraard kan het voorkomen dat wij hier niet helemaal op 'dezelfde lijn' zitten. Graag gaan wij daar nog eens met jou over in gesprek.
Gerard Tuinman
Broek was niet op voorraad, dus duurt even langer. Geen probleem maar word de verkeerde opgestuurd, besteld met blauwe stukken erin, maar kreeg zwart opgestuurd. Ga er maar niet achteraan anders duurt het allemaal nog langer.
Antwoord van BedrijfskledingonlineNet even telefonisch contact gehad en het blijkt dat op het label van de broek, het artikelnummer en kleurcode wel correct is maar dat het een zwarte denim broek in plaats van marineblauwe. Vreemd uiteraard maar kan in uitzonderlijke gevallen voorkomen. Dit valt voor ons lastig te ondervangen. Wij hebben hierover gesproken en de keuze is gemaakt om de broek zo te houden. Prima! Het is een fijne broek en veel draagplezier. Team Bedrijfskledingonline
henk de vries
Goeie betaalbare werkkleding en super kwaliteits kleding en super snel geleverd !
Antwoord van BedrijfskledingonlineHoi Henk! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de geleverde werkkleding. Wij wensen u veel draagplezier!
Douwe Blumers
duidelijke webwinkel wat de maten betreft en snel geleverd.
Antwoord van BedrijfskledingonlineBedankt voor uw reactie, Douwe! Fijn dat we uw bestelling snel hebben kunnen leveren!
Rene Ter Avest
Prima snelle levering
jeroen heijl
Werkbroek en werkschoenen besteld. Duurde ruim anderhalve week voordat ik het binnen had. Dat vond ik persoonlijk erg lang duren.
Antwoord van BedrijfskledingonlineDag Jeroen,
Hoop dat je tevreden bent met de geleverde werkbroek en schoenen. Goede keuze!
De levertijd van de producten als ze niet standaard op voorraad zijn staat vermeld en aangegeven is 3-6 werkdagen. Bij jouw bestelling zat een verkorte maat en deze hebben wij niet standaard op voorraad.
Wij hebben je op de 14e geinformeerd over de status van jouw order waardoor je op de hoogte was van de levertijd.
Hoop dat je onze service op prijs stelt en nogmaals veel plezier met de aangeschafte producten.
Team Bedrijfskledingonline
Patrick van Dijk
Snelle levering en een duidelijke website. Op mails wordt ook snel gereageerd.
M.C.M. Bastiaansen
verkeerd product, prima hersteld, goede service !!
Antwoord van BedrijfskledingonlineHoi Theo, nogmaals onze excuses voor het leveren van de onjuiste kleur! Gelukkig hebben we het goed kunnen oplossen met het z.s.m. opsturen van de juiste kleur. Dank voor de medewerking!
Gerbrand Noordam
Duurde 3 dagen dan volgende dag wat op site stond, maar broek met lengtemaat past goed!!
Johan Kramer
Goede service. Kreeg het netjes bezorgd, was te klein !
Min puntje, moet zelf de reiskosten betalen -
Artur
Alles ging goed. Snel geleverd, goede klantenservice, aardige mensen
Jolanda De Jong
Snelle levering, goed passend
JOS BELDERBOS
het is een verkeerde levering , ,heb het nu naar een afhaalpunt gedaan met de nodige nota waar het naartoe moest , daar wilde ze het eerst niet aannemen omdat de verpakking open was , kan het niet controleren zonder open te doen , ,ik hoop nu mijn bestelling te ontvangen eerstdaags
Antwoord van BedrijfskledingonlineDag Jos,
Helaas hebben wij samen moeten constateren dat je inderdaad een verkeerde zending hebt ontvangen. Klopt, niet correct van onze kant. Wel hebben wij geprobeerd dit zo accuraat mogelijk op te lossen. Wij hebben je een pakketzegel toegestuurd met de locatie waar je het pakket kon afleveren en een track&trace van jouw eigen pakket. Wij hebben hierover contact gehouden met elkaar. Meer konden wij in deze situatie niet doen. Wij gaan er vanuit dat de volgende zending vlekkeloos verloopt en dat dit op jouw waardering kan rekenen.
Bram
Altijd super goede service en personeel dat met je meedenkt. Een aanrader voor al je bedrijfskleding!
Jarno
Ruim assortiment bedrijfskleding, mooie strakke winkel en zeer vriendelijk personeel. Het adres voor al je bedrijfskleding!
Jurre
Top service!