Beddies.nl

Beddies.nl

Bij Beddies.nl kun je terecht voor alle kinderbedden en meubels van de merken Bopita, Flexa, Leander, Lifetime, Quax en Vipack. Aangezien wij een officieel verkooppunt zijn van al deze merken kun je uit gaan van goede service en advies.
kinderkamer kinderbedden babykamer
9,6
Filter 1346 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1024 met beschrijving

• Martin
    Review voor Beddies.nl

Prima levering. Duidelijke omschrijving. Geen 5 sterren omdat een paar minder belangrijke onderdelen misten.

• Marjolein
    Review voor Beddies.nl

Goede prijs en snelle levering.

• Hoe beoordeel je Beddies.nl?

• Zeer slechter ervaring met dit bedrijf
    Review voor Beddies.nl

Erg negatieve ervaring met dit bedrijf. In verwachting van ons eerste kindje, zouden we terugkijkend op het proces nooit meer wat bestellen op deze website.

Allereerst komt de levering bijna 2x zo laat als vooraf beloofd. Wanneer de kinderkamer dan eindelijk is gearriveerd, blijken sommige onderdelen niet geleverd en andere van de verkeerde producten te zijn. Foutje kan gebeuren natuurlijk maar een oplossing wordt niet geboden. Elke week krijg je te horen dat het volgende week écht wordt opgelost maar week na week blijkt dit weer een leugen.

De bestelling bij dit bedrijf zou moeten zorgen voor blijdschap van een nieuwe babykamer maar blijkt enkel stress te veroorzaken voor een zwangere vrouw.

Ik zou iedereen ten zeerste afraden hier een bestelling te plaatsen.

• Melanie
    Review voor Beddies.nl

Wat een geweldige service. Ik vroeg of het mogelijk was om het eerder te leveren, i.v.m. de verjaardag van mijn dochter. De volgende dag had ik een link van de verzending en binnen paar dagen thuis geleverd. Helemaal top. Bedankt!

• Helena
    Review voor Beddies.nl

Tevreden met het bestelde bed en matras & de levering was duidelij

• Julie
    Review voor Beddies.nl

Fijne prijs & korting! Snelle levering en alles goed ingepakt! Top!

• Nikki
    Review voor Beddies.nl

Zeer tevreden over de bed tent die wij hebben besteld voor onze dochter.
    Artikel was snel en netjes verzonden.

Omdat wij voor een iets kleiner bed waren gegaan achteraf moesten we zelf de kabels iets inkorten maar dit ging zeer gemakkelijk en montage was ook zo gedaan. Onze dochter is erg tevreden.

• Kevin
    Review voor Beddies.nl

Snelle levering, tevreden. Gekregen wat ik besteld had. Ik zou het zeker aanraden na deze ervaring.

• Marcel
    Review voor Beddies.nl

Goede prijzen en komt overeen met er op de website stond.
    Door ziekte werd de levering helaas verschoven naar de avond wat eigenlijk niet uit kwam. Verder nette levering en helemaal compleet.

• Judith
    Review voor Beddies.nl

Een aantal weken een ladekast besteld. Mooi optijd geleverd. Echter ontbreekte de handvaten. Her contact hierover verliep soepeltjes en snel. Wij zijn uitsteking geholpen bij dit probleem. Wij raden het zeker aan en zullen hier zeker nog eens bestellen.

• L.
    Review voor Beddies.nl

Mooi bed, voordeligste prijs, super snel verzonden

• Chris
    Review voor Beddies.nl

Prachtige produkten, goede service, en vlug een antwoord. Verbeterpuntje vind ik om een mogelijkheid aan te bieden voor achteraf, of bij aflevering te kunnen betalen. Momenteel (bij mijn aankoop) was er alleen de keuze om direct te betalen bij bestelling.

• Denise
    Review voor Beddies.nl

Snel besteld en keurig geleverd.

• Eline

Blij met de bestelling!

• Rajith
    Review voor Beddies.nl

I ordered Vipack Dallas mid-height sleeper with slide 90x200 , which is utter disappointment. The nails, screws wears off when we try to fix them with Allen keys. So almost all of the nails,screws are fixed half way, as you can not screw them anymore with Allen key as they wears off and does not match the allen key anymore. Fixing this bed on your own is a total mess. If vi pack can not give good quality nails, do not give nails with allen keys, Just give screws that can be fixed with a screw driver. All screws are halfway fixed and I don't what can be done now as this(beddies) is a online store only. I would advise do not buy any of the vi pack bed houses which are very bad quality, and can not be fixed.
    (https://www.beddies.nl/vipack-dallas-halfhoogslaper-met-glijbaan-90x200/?gclid=CjwKCAjwvKi4BhABEiwAH2gcw-4hEJfn2ih-TQ6zXLpFLMqzSIBXVaK92sAhAh7xCtfjX7TVjY2oWBoC1rQQAvD_BwE&gad_source=1)

Antwoord van Beddies.nl

Hi Rajith,

Thank you for your review. I'm sorry you are disappointed about the quality of the screws of this bed. We never had this complaint before. In these cases we always try to provide a good solution but we didn't receive any message from you about this. Could you please send an email to info@beddies.nl so we can work towards a solution?

Kind regards,
    Beddies

• Sophie
    Review voor Beddies.nl

In eerste instantie was ik bij deze webwinkel uitgekomen vanwege de aantrekkelijke prijzen. Toen ik per ongeluk het verkeerde product had besteld en al had betaald, heb ik via whatsapp contact gezocht met de webwinkel. Ik ben snel en heel vriendelijk geholpen; mega fijn! Ik zou Beddies daarom zeker aanbevelen aan anderen, niet alleen voor de juiste prijs, maar ook zeker voor de fijne service.

• Mateo
    Review voor Beddies.nl

Het bed is super mooi en stevige bouwkwaliteit. Goede prijs en service!

• Remco
    Review voor Beddies.nl

Super net bedrijf! Goeie service en zeer scherpe prijzen. Zal dit bedrijf zeker iedereen aanraden!

• Vanessa
    Review voor Beddies.nl

Geweldig service, leuke deals en persoonlijk contact met de klant, bedankt Beddies!

• Maaike
    Review voor Beddies.nl

Goede communicatie, snelle levering en goede kwaliteit