Bedankdejuf.nl
R.L.
Goede service. Snelle afhandeling van mijn order. Top
Margriet Schmitz
Leuke cadeautjes voor de juffen en super snel geleverd!
Hoe beoordeel je Bedankdejuf.nl?
Wendy Jager
Super mooie kaart en snel binnen
Rianna Zandbergen
Snelle service en leuke producten
Eveline Mestrom
Snel verzonden, goed verpakt!
Sonja
Mooie producten
Channa
Duidelijke website. Bestelling mooi verpakt! Kwaliteit geleverd!!
ilonka
Heel leuk!
Marjolein
Snel bezorgd, leuk product, precies zoals op de foto. Bedankt!
Danielle Wesselman
Heel goed contact, snelle levering, mooie producten
Dominique Van de perre
Ik heb extra betaald voor een spoedlevering gezien we 5 dagen later afscheid hadden van de juffen. Nu meer dan een week later heb ik nog steeds niets ontvangen en kan ik het dus ook niet eens meer gebruiken. Dat kan je geen spoedlevering noemen en is het dus niet waard om voor bij te betalen. Jammer!
Antwoord van Bedankdejuf.nlHallo Dominique,
Bedankt voor je review op onze website.
Wat jammer om te horen dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We hadden graag gehad dat je voor het plaatsen van de 1 ster review contact met ons had opgenomen, zodat we het voor je hadden kunnen oplossen. We hechten namelijk heel veel waarde aan tevreden klanten.
Je hebt bij het plaatsen van een bestelling gekozen voor een spoedbestelling. Dat betekent dat we je bestelling binnen 24 uur verzenden. Dit hebben wij ook gedaan. Helaas hebben wij geen invloed op de tijd dat PostNL er over doet om je bestelling te leveren. Een spoedbestelling is dus altijd op eigen risico. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze site.
We hopen dat PostNL je bestelling alsnog snel bezorgt. Uiteraard kun je het dan naar ons retour sturen en ontvang je het aankoopbedrag weer terug.
Met vriendelijke groet, Bedankdejuf.nl -
Marjolein Van Ommeren
Snel geleverd en goede mooie artikelen
Annick
Hele fijne service. Er werd super goed rekening gehouden met mijn verzoek en alles was dik in orde en prima op tijd! Heel fijn!
J.M Van Santen
Mooie producten en snelle service.
Bianca
Snelle levering, leuk en compact verpakt
Margriet Herder
Leuk aanbod, overzichtelijke website, snelle levering. Top!
Grizinkoe
Bestelling was in orde. Wel eigenaardig dat je geen orderbevestiging ontvangt na de betaling.
Alexandra Urs
Fast transport, good quality products
Rianne
Snelle bezorging, goed verpakt en leuke stickertjes erbij (met bedankt).
Hannahmoto
Pas eerste reactie (ontvangst) na het weekend, verder echt OK!