BeadsbyLis®
Francis Van der Auwera
snelle en correcte levering.
Geke Meijer
Communicatie was erg goed. Snel antwoord op vragen per mail. Verzending en ontvangst was prima. Bestelling werd snel geleverd. Blij mee.
Hoe beoordeel je BeadsbyLis®?
Esther Kleingeld
Mooie dierbare bedels 💖
Yvonne Zevenbergen
Snelle levering. Twee asbedels besteld die erg mooi en dierbaar zijn. Heel veel dank voor de de fijne samenwerking.
Ilona Post-Romijn
Super snel geleverd en alle bedels die ik nu al bij Lis vandaan heb zijn en blijven prachtig ❤️
Germaine
Lieve getalenteerde vrouw, prachtige bedel, goede makkelijke communicatie. Kort gezegd: Top ervaring!
Mary-Ann Vermeulen
Er wordt zeer zorgvuldig met de bestelling omgegaan. Dat wist ik natuurlijk al, aangezien ik zo'n 2 jaar geleden ook al eens besteld heb bij BeadsbyLis.
Brenda
Fijn meegedacht om het snel(ler) te kunnen versturen, de armband met de bedel is prachtig geworden. Ik had misschien alleen een mooie verpakking of iets van een doosje verwacht als je een toch wel dure armband koopt, geen goedkoop zakje.
Antwoord van BeadsbyLis®Dank u wel voor uw review. Fijn te horen dat u tevreden met met de bedel en de armband. En dank u wel voor uw feedback over de verpakking. Daar kan ik alleen maar van leren.
Aileen Meijlof-Cremers
Prachtige kralen laten maken, ze zijn echt boven verwachting mooi. Fijn contact en snel antwoord. Zeker een aanrader!
Leen Mortier
Goeie ervaring.
Sandra
Mooie glazen bedel,met as van mijn moeder erin en glittertjes,hangt nu aan mijn Pandora armband,heel blij mee!
Evelien
Goede communicatie,mooie producten,goed verzorgde verzending...prachtig eindresultaat....zeker een aanrader!!!
Annita van Moolenbroek
Was sneller binnen dan verwacht, mooi hoe de laagjes as zijn verwerkt, ik ben er heel blij mee
Gea
Super mooie producten, goede service en levering. Ben zeer tevreden.
B de Folter
Ziet er mooi uit. Echt een aandenken om mee
ida Schiphouwer
De kraal is prachtig maar door privé omstandigheden bij BeadsbyLis kreeg ik de kraal pas op de dag van de herdenking van mijn kind. Dat was erg laat.
Antwoord van BeadsbyLis®Bedankt voor uw review.
Goed te lezen dat u blij bent met uw kraal. Wat jammer dat u de kraal pas op de dag van herdenking binnen kreeg. Excuses voor het ongemak.
Bart van der Voet
Mooie site met veel keus. Wij zijn heel tevreden met het bijzondere eindresultaat en ook het persoonlijke contact.
Antwoord van BeadsbyLis®Bedankt voor uw review en fijne complimenten. Goed te horen dat u tevreden bent.
Beadsbylis -
Melanie
Fijn contact en mooie bedels!
Antwoord van BeadsbyLis®Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u een positieve ervaring heeft met beadsbylis.
Beadsbylis -
Y Nieskens
Heel erg nlij met het resultaat. Erg mooi. Nogmaals dank
Antwoord van BeadsbyLis®Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens is. En natuurlijk heel erg graag gedaan.
Chantal Theuns
Fijn contact gehad, ook heel fijn dat je het as kan brengen en je bedel kan ophalen. Ze zijn heel mooi geworden!
Antwoord van BeadsbyLis®Bedankt voor uw review. Goed te lezen dat u een positieve ervaring heeft met BeadsbyLis.
BeadsbyLis