Be®Nice Lingerie voor Jou

Be®Nice Lingerie voor Jou

Be®Nice Lingerie voor jou staat voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en de hoogste kwaliteit lingerie. Kortom, de essentiële ingrediënten om jou als vrouw te doen schijnen in je kracht.

Voor ieder moment, gevoel of gelegenheid vind je bij ons iets bijzonders en passends. De juiste lingerie heeft namelijk de kracht om je bij iedere ervaring optimaal te voelen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat je weet waar je eventueel online jouw aankopen doet. Om die reden werken wij samen met het onafhankelijke keurmerk Webwinkelkeur.

Count your blessings, je bent uniek. Daarom Be®Nice Lingerie voor jou!
9,3
Filter 474 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 289 met beschrijving

• Sonja Landesbergen
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Mooi product maar vrij lange levertijd en teruggave van geld duurde bijna twee weken

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Bedankt voor uw oprechtheid en positieve review! Wij werken eraan om uw shopervaring nog fijner te maken en hopen u nog eens van dienst te mogen zijn. Team Lingerie voor Jou

• Janny Van der Velde
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Heb nog steeds niets ontvangen helaas

Goedemiddag Janny,
    Wat vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet had ontvangen. Ik zie dat u het pakket kort na deze review wel heeft ontvangen, dus gelukkig is het goed gekomen!
    Onze excuses voor de vertraging!

• Hoe beoordeel je Be®Nice Lingerie voor Jou?

• Sascha Lievaart-Haneveld
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Snelle levering, netjes verpakt en gewoon door de brievenbus ipv afhaalpunt. Heel fijn dus😃

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Hoi Sascha, wat leuk om te lezen dat je zo positief bent over onze service. Bedankt voor je mooie review!

• Carla
    Review voor Be®Nice Lingerie voor Jou

Zeer slecht!! Verkeerde levering ontvangen, direct retour gestuurd maar inmiddels al twee weken aan het wachten op mijn aankoopbedrag. Dit zou 5 dagen geleden zijn overgemaakt maar nog steeds niets ontvangen (een overboeking duurt nooit 5 dagen). Niet bereikbaar per telefoon, per e-mail minstens twee dagen wachten voor er een reactie komt. Nooit meer voor mij!!

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Dag Carla, bedankt voor je review! Ik heb contact met je opgenomen en heb jouw een compensatie voor de teleurstelling aangeboden. We komen er samen uit, vriendelijk dank! Melanie

• Marieke
    Review voor Be®Nice Lingerie voor Jou

Geweldige service, bij problemen, ook buiten hun schuld om, zijn ze goed te bereiken en wordt je snel en efficiënt geholpen. Zal hier in de toekomst zeker weer terug komen.

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Dag Marijke, wat fijn dat je zo'n positieve review achterlaat. Dat doet ons zeer goed! We hopen jouw nog eens vaker van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je bestelling! Vriendelijke groet, Melanie

• Janet
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Snelle levering en netjes ingepakt.

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Goedemorgen Janet, wat fijn dat u zo tevreden bent over onze levering aan de aankleding van uw bestelling! We hopen u nog eens vaker van dienst te mogen zijn. Groetjes Melanie

• Magda Van den Dungen
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Alleen de kleur vind ik niet mooi . Ik dacht de de broekjes wit waren . Jullie service zijn uitstekend

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Oh, dat is vervelend Magda! In ieder geval: bedankt voor uw review!

• Hedy Lentze
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

De juiste BH! Moest wel even iets langer wachten vanwege het nabestellen, maar ik werd netjes opgebeld en daarvan nogmaals op de hoogte gesteld.

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Wat fijn Hedy! Bedankt voor uw mooie review. :)

• Heleen

Vlotte levering!

Antwoord van Be®Nice Lingerie voor Jou

Fijn om te horen Heleen. Daar gaan we voor! Bedankt voor de review.

• N
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Goede service, correcte verzending.

• Nel Meijerink
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Prima service. Levering duurde wat lang.

• mevr. Schiff
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Fantastische service; niets is hen te veel.

• Geen

• J.A v Veldhuizen

Prima.

• Meta Postma
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Borst prothese snelle levering keurig verpakt zacht materiaal

• Marlies
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Goede en vlotte communicatie, tevens was m'n bestelling vlot geleverd. Top!!

• sylvia Diekema
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Heel snel geleverd, telefonisch vriendelijk geholpen. Als kadootje verpakt.

• Gerrie
    Geverifieerde klant van Be®Nice Lingerie voor Jou

Goede service en snelle afwikkeling