Be Creative shop
Alles op het gebied van creatieve producten. Voor ons staat service bovenaan! Wij doen altijd ons best je zoveel mogelijk product info te geven, een assortiment met ruim 6000+ verschillende artikelen. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve producten van bekende en betrouwbare merken.
Ew Oudt
Suprisebox werd advents kalender!
Ellen Slegers
Snelle levering, goeie service!
Hoe beoordeel je Be Creative shop?
Maaike Lijkendijk
Hoge korting
M
Helaas kwam mijn bestelling (notitieboekje) beschadigd aan. Ezelsoor op de rug en in de hoek. Na contact met de klantenservice zijn er geen mogelijkheden om te ruilen met een onbeschadigd exemplaar, gezien zij de hoekjes niet beschadigd genoeg vinden en het papier aan de binnenkant nog goed te gebruiken is. Echter is het boekje niet mooi om cadeau te geven. Na 2 mails is er helaas geen oplossing te vinden, behalve op eigen kosten te retourneren en daarnaast word ik aangesproken met een andere naam in de reactie op mijn verzoek te ruilen.
Pascaline Marichal
Livraison rapide et produit conforme
Nanny Smit
Snelle levering, goed verpakt
lia janse
prima levering!
Diny Boers
Zeer snelle service
Marja Klok
De bestelling kwam keurig verpakt en op de verwachte datum aan.
Alice Mortier
Op tijd en goed verpakt. Zal nog kopen
fleur wien
👍👍👍👍
Lisette Visser
Wederom ondanks de drukte weer supersnel in huis complimenten daarvoor! Ook de communicatie gaat fijn en op een goede manier. De spullen zijn van hoge kwaliteit en de prijs kwaliteitsverhouding is erg goed in balans! De bingo was (ookal hebben we niets gewonnen) geweldig om aan mee te doen met de kids!
Shireen Blacquiere
Goede service,
Ziet er top uit! -
Anneke Troost
Geweldige service en vlotte levering.
Enny
Goede service. Netjes verpakt. Snel in huis
Renske Waterreus
Leuke actie om zo de ohuhus uit te proberen. Netjes verpakt in een doosje dus ben er helemaal blij mee. Dank je wel voor de snelle verzending
Yvette
Snel geleverd.
Courtney
Snel verzonden en goed contact gehad nadat ik m’n mail verkeerd had doorgegeven. Dit was meteen opgelost!
anoniem
zeer snelle levering
Anne Huizer
Snelle verzending , ruimd keus, top!