Battery Point
Mevrouw Marianne Martinus-Gerrits
Keurig verpakt geleverd
Mark
Ophalen, maar geen bevestiging dat bestelling klaar ligt, geen reaktie op email.
Hoe beoordeel je Battery Point?
Dick Korn
Goede producten, nette prijzen en vlotte levering.
AAAAA+++++ -
De heer Freddy Goossens
Eerste levering ok na 2 a 3 dagen geleverd.
Maar een week na de retourzending mijn nieuw pakket nog niet gekregen. -
De heer Bruno Croonen
Vrij snel geleverd. Wel spijtig dat de verzending niet aangekondigd wordt bij brievenbuspakje ondanks belofte.
Fred
Week geleden bestelling gedaan. Niets ontvangen en vernomen. Daarna gebeld en toen een dag later bestelling ontvangen.
Wilma R
Op de website kloppen de plaatjes niet bij de typenummers. Ook kreeg ik iets totaal anders geleverd dan besteld was. Niet het item van het typenummer, ook niet het item van het plaatje.
Men probeeme over te halen de mindere oplader toch te accepteren, want het zou het zelfde kunnen. Gelukkig had ik me ingelezen en wist ik dat de geleverde lader 2x zo langzaam laadde.
Ik heb om een postlabel gevraagd om het terug te sturen..... nog steeds niet gekregen. Ook mijn geld nog niet terug gehad. Want degene die ik wil hebben ze niet meer.
En ze zijn traag met reageren op mails. Morgen maar eens bellen -
Jean-Paul
Uitstekende prijs en snelle levering van knoopcelbatterijen welke niet gangbaar zijn.
De heer H.W Van Koeveringe
Uitstekende service
KRIELEN
gewoon besteld, en netjes geleverd
De heer Harm Lok
Na twee dagen geleverd echter geen tracking info ontvangen
Mevrouw Ylona
Snelle levering!
De heer Leo K.
snel en betrokken
Koos
Alles snel bezorgd, goed verpakt, zeker weer !!
Ulas
Vrijdag besteld, zou zaterdag binnenkomen. Het is nu woensdag, en ik zit nog steeds zonder batterijen voor mijn rookmelder en co melder. Bewust hier besteld en niet op Amazon voor de snelle levering, nou dat doen we dus niet meer.
De heer G Könings
Snelle levering tegen prima prijs
De heer Marco Boelis
lange levertijd
De heer Johan
Batterij doet wat het doen moet, correcte en snelle levering. Zeker de volgende keer weer bij deze firma !
Assh St.Hubert
Goede en snelle service en prijs vriendelijk
De heer Danny Robbens
Uitstekende service.