Barbierzaak
Al onze medewerkers hebben een kappersachtergrond en kunnen u goed adviseren in allerlei haarzaken.
Onze Winkel / Groothandel is gevestigd in Drachten aan de Noorderdwarsvaart 31 waar wij je graag verwelkomen om onze producten te bekijken en te testen.
We trachten onze webshop dagelijks up to date te houden. Mocht je echter een product niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op, wellicht kunnen we het voor je bestellen.
Christina Bot
Snel en betrouwbaar
Wesley
Geweldig
Hoe beoordeel je Barbierzaak?
Els Laureys
Op dit moment ben ik absoluut niet tevreden over Barbierzaak. Ik kreeg een verkeerde bestelling en kreeg tot op heden nog geen antwoord op mijn mails hierover. De (verkeerde) bestelling was er wel snel, de retour zal blijkbaar moeilijker zijn terwijl er op de website staat dat het binnen de 14 dagen moet zijn om recht te hebben op teruggave geld.
Antwoord van BarbierzaakU heeft de juiste producten gekregen, die u besteld heeft.
U heeft een vergissing gemaakt bij het bestellen, dat kan gebeuren, en willen we graag oplossen.
Zoals we via de mail kenbaar hebben gemaakt, mag u altijd ruilen, alleen zijn de verzendkosten voor u zelf, omdat de fout niet bij ons ligt. -
Ria Bakker
Lennart
Goede service, gelwax besteld en snel binnnen gekregen.
Roland van Leeuwen
Snelle keurige levering.
Evert
top product, top prijs en zeer snelle verzending!
B2
Ik had gister besteld, en vandaag al binnengekregen. Top service en nog eens kwaliteit ook. Ik zelf zal gegarandeerd nog eens bestellen! Als je iets z.s.m nodig hebt is dit een perfecte winkel. Zeker een aanrader.
Niels Verheij
Nette service!
jos van Bommel
Fijne webshop en snelle levering!!
Teun
Snelle levering. Product naar wens. Fijn dat je achteraf kunt betalen.
Rafael
Very goed
Sylvie P.
Snelle levering.
Finnley Peperzak
Snelle service!
Oz
Goede prijzen en snel geleverd
Erdal Yildizli
snel en goed
Wim Roels
Snelle, correcte service
Monique van der Steen-Middelink
Snel geleverd
M.C
Mooie prijzen en goede/snelle bezorg service!!
glenn
Snelle levering, heel goed verpakt en correcte afhandeling!! Voortaan ben ik vaste klant bij de barbierzaak! I love it!!