Bankhoes-Expert

Bankhoes-Expert

Bij Bankhoes-expert.nl vind je een uitgebreide verzameling bankhoezen, stoelhoezen en fauteuilhoezen. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook bankbeschermers, foulards en plaids aan. Heb je een bank met specifieke afmetingen? Geen probleem! Bij ons kun je ook op maat gemaakte hoezen bestellen.
8,9
Filter 39 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 28 met beschrijving

• Hillie van Dam
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goed advies, snel kleurstalen ontvangen na bestelling snel geleverd

• Sieger
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Super snelle levering. Past precies. Goede kwaliteit. Heel blij mee.

• Hoe beoordeel je Bankhoes-Expert?

• Marja Hoogwegt
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goede voorlichting over materiaal en aanpassing aan ons specifieke model bank. Wat we wel minstens is een beschrijving van de stappen bij het aanbrengen van de hoes.
    Deze zat niet in het pakket, en hebben we van een andere bankhoes website moeten halen.
    Maar bij ons ontbrak een label om aan te geven wat de achterkant van de hoes is; dat was wel wat makkelijker geweest.

• Cis Golinvaux
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Geode prijs goede service juiste kleur

• Nicole Bakker
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Heel fijn geholpen met vragen via mail.
    De hoes voor poef snel ontvangen.

• Femke de Roos

Goedkope look & lelijke kleur

Antwoord van Bankhoes-Expert

Wat jammer om te horen maar wist dat u het product ook gewoon mag retourneren als u er niet tevreden over bent.

• Fenny Kisjes
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Mijn product paste niet ,en de kleur en structuur vond ik niet mooi
    Geretourneerd,aangemeld ,zij kwamen erg opdringerig over ,dat heb ik als vervelend ervaren

Antwoord van Bankhoes-Expert

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het product en de service niet naar wens waren. Je gaf in eerste instantie aan dat de hoes niet past. We probeerden je te helpen met een passende oplossing door de afmetingen van de bankhoes speciaal voor jou aan te passen naar de maten van je bank. Het spijt ons dat je dit als onprettig en opdringerig hebt ervaren.

• Lucia Berger
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Ik heb een bankhoes milos besteld, duurde iets langer omdat hij niet meer op voorraad was , en vakantie tijd maar ben super goed geholpen en geïnformeerd door Tim 👍en bankhoes is inmiddels geleverd .

Antwoord van Bankhoes-Expert

Goedenavond, Zoals belooft is het 12 september onderweg gegaan. U kunt het volgen via uw track en trace. Het kan zijn dat het in de spambox terecht is gekomen. Bent u niet tevreden over de hoes dan mag u het altijd weer terugsturen. We willen alleen maar tevreden klanten ;-)

• Els Bosma-Markus
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Voor de bestelling een email gezonden betreffende een te maken aanpassing. Had per ommegaande een mail terug en zeer snel de levering van het bestelde.

• Karin
    Review voor Bankhoes-Expert

Ze hadden de verkeerde maat bedsprei geleverd, maar na een mail gelijk reactie en excuses. De volgende dag de juiste maat nageleverd. Uitstekende service en snelle levering. Bedsprei staat mooi en de kleur komt overeen zoals de foto op de site.

• Renate Roberti
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Goede service, ze denken mee. Snelle levering. Top!

• Patricia
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Duidelijke en goede communicatie over de leverdatum en goede en mooie kwaliteit beschermhoes voor de bank, ik ben er blij mee

• Natascha
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Geweldige service, goede communicatie, en snel verstuurd!

• Ellen De Rooij
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Ziet er mooi uit en snel geleverd

• C.S.C. van der Kraan
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Een hele mooie bankhoes. Geweldig dat ik een kleurstaal kon aanvragen. Was handig omdat ik toch twijfelde aan de kleur. Nu helemaal tevreden!

• Daphne VanHoute
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Op tijd en uur bezorgd. Past keurig. Keurige service!

• Jo
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Snelle levering, goed en snel advies

• Chris

Hocker overtrek

• Viooltje
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Snelle reactie op mn vragen. Goed advies, snelle levering en heel mooi resultaat. De bank is weer als nieuw. Heel blij mee

• Femke Zandink
    Geverifieerde klant van Bankhoes-Expert

Wij bestelden een hoes, er werd contact opgenomen om de maten van de bank door te nemen en toen bleek dat wij een te kleine hoes hadden besteld. Er werd ons een andere geadviseerd en die past goed op de bank. Staat mooi en de bank ziet er weer netjes uit! Hele goede service mogen ervaren.