Bank en Tafel 2 in 1

Bank en Tafel 2 in 1

Door jarenlange ervaring met het bouwen is onze bank en tafel 2 in 1 van uitstekende kwaliteit en wordt volledig gemonteerd geleverd. In één vloeiende beweging maakt u van een bank een tafel, iedereen kan het! Voor extra zitcomfort zijn er op maat gemaakte luxe buitenkussens verkrijgbaar.
9,8
Filter 329 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 241 met beschrijving

• Mieke Bult
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Wij hebben een 2 in 1 picknicktafel gekocht.
    Een prachtig product. Zeer vlotte levering in overleg met ons.
    De goedkoopste van Nederland.

• Simone Brouwers
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Netjes thuisgeleverd, zijn erg vriendelijk

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de positieve review, daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Bank en Tafel 2 in 1

• Hoe beoordeel je Bank en Tafel 2 in 1?

• Lieke
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Schitterend mooie bank en tafel 2 in 1. Prettig contact en keurig afgeleverd op de afgesproken dag en plek! Echt een aanrader. Laat die mooie na-zomer maar komen!

• Jelle
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Snelle levering en de bezorger heeft geholpen om de bank naar de 2e etage te tillen, top!

• Marsh Königs

• E. Roest
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goede communicatie na bestelling. Levering op gewenste dag en tijdslot met goede service.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Prima service. Bank was sneller leverbaar dan verwacht. Nu kunnen we extra genieten van een mooie nazomer.

• Sanne Bakker
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Hele mooie tafel en vriendelijke verkopers.

• Petra
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Geweldige service. We kregen een telefoontje dat de bestelde bank/tafel al klaar stond en we konden hem dezelfde dag al ophalen. 's morgens besteld, 's middags aan de picknicktafel gegeten.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de leuke review, daar zijn wij en ons team altijd blij mee. We wensen u nog veel plezier van de Bank en Tafel 2 in 1, mvg Bas en Elke Witvliet

• Roelina Ruinard
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goed contact en heel fijn begrip voor prive situatie. De geleverde bank is geweldig en heel makkelijk om te toveren tot tafel.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de lieve review, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Bas en Elke Witvliet

• Benjamin Lochocki

Nice bench, prompt delivery! Thx

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de mooie review, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Bas en Elke Witvliet

• Angela
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Mooie bank/picknicktafel van goede, dikke kwaliteit. Compleet gemonteerd geleverd tot in de tuin op het afgesproken tijdstip. Top!

• Christian van Marle
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Perfecte communicatie en bij ons binnen een week geleverd.

• Erik Lensen
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Snelle levering en goede tussentijdse informatie.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor uw positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en een mooie zomer! Met vriendelijke groet, Bas en Elke Witvliet

• Fred
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Product zoals beschreven, snelle levering en goede communicatie. Hulp met op de juiste plek krijgen.

• Petra
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Erg handig, stevig en snelle levering

• Miranda Bloemhof Köiter
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Supersnel en heel erg vriendelijk. Daarnaast een prachtig product waar we heel blij mee zijn.

• Erik Benschop
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Prima picknicktafel en hele goede communicatie rondom de bestelling en bezorging!

• Coert
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Mooie picknicktafel, superhandig te transformeren tot bank. En volledig gemonteerd geleverd!

• Matten Van Bijsteren
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Mooie stevige picknicktafel/ bank en super service