Bank en Tafel 2 in 1

Bank en Tafel 2 in 1

Door jarenlange ervaring met het bouwen is onze bank en tafel 2 in 1 van uitstekende kwaliteit en wordt volledig gemonteerd geleverd. In één vloeiende beweging maakt u van een bank een tafel, iedereen kan het! Voor extra zitcomfort zijn er op maat gemaakte luxe buitenkussens verkrijgbaar.
9,8
Filter 347 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 251 met beschrijving

• Tanja
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Mooie en handige tafel/bank. Tafel werd in onderdelen 2 trappen op naar het dakterras gebracht om daar in elkaar gezet te worden. Top!

• Paulien biesheuvel
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Mooie bank. Makkelijk in gebruik en erg vriendelijke mensen. En met het heerlijke weer konden we hem gelijk gebruiken om in het zonnetje te zitten en savonds eraan te eten.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor uw positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel en veel mooi weer! Mvg, Bas Witvliet

• Hoe beoordeel je Bank en Tafel 2 in 1?

• CJ de Best
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goede service en duidelijk bestelproces. Heel vriendelijke mensen. We zijn echt heel blij met de picknicktafel. Mooie kwaliteit en makkelijk in en uit te klappen.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor uw positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en Tafel 2 in 1! Mvg, Bas Witvliet

• Ramona
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goed contact. Houden rekening met voorkeursdag voor levering.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor uw positieve review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Mvg, Bas Witvliet

• Ate Suik
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Wij zijn heel blij met de mooie bank/tafel.
    Makkelijk besteld en snel geleverd.

• Monique Spek
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goede service, vriendelijk en professioneel. Bank heeft een mooie degelijke uitstraling

• marian de Boer
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

goede service, goede kwaliteit !

• Lodewijk Loos

Mooi afgewerkt. Top kwaliteit prijsverhouding

• Catelijne
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Heel fijne ervaring van a tot z. Het begon al met heel snel, vriendelijk en persoonlijk contact nadat ik per mail nog een aantal vragen had gesteld over de bestelde bank. Er is rekening gehouden met de gewenste leveringsdag. Van tevoren kregen we keurig bericht in welk tijdvak de bank geleverd zou worden en een uur voor de levering ontvingen we nog een telefonische bevestiging van de chauffeur. Heel vriendelijke mensen. Hebben de tijd genomen te laten zien hoe de bank in- en uitgeklapt moet worden en waar we op moeten letten. En het is een prachtige bank! Heel erg blij met deze aankoop.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor uw positieve uitgebreide review! Daar zijn wij en ons team altijd blij mee. Wij wensen u nog veel plezier van uw Bank en tafel 2 in 1 en een mooie zomer om ervan te genieten! Mvg, Bas Witvliet

• BAHB van Bergen
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goede en snelle service. Bank ziet er super uit.

• Mieke Bult
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Wij hebben een 2 in 1 picknicktafel gekocht.
    Een prachtig product. Zeer vlotte levering in overleg met ons.
    De goedkoopste van Nederland.

• Simone Brouwers
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Netjes thuisgeleverd, zijn erg vriendelijk

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de positieve review, daar zijn wij en ons team altijd blij mee! Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Bank en Tafel 2 in 1

• Lieke
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Schitterend mooie bank en tafel 2 in 1. Prettig contact en keurig afgeleverd op de afgesproken dag en plek! Echt een aanrader. Laat die mooie na-zomer maar komen!

• Jelle
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Snelle levering en de bezorger heeft geholpen om de bank naar de 2e etage te tillen, top!

• Marsh Königs

• E. Roest
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goede communicatie na bestelling. Levering op gewenste dag en tijdslot met goede service.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Prima service. Bank was sneller leverbaar dan verwacht. Nu kunnen we extra genieten van een mooie nazomer.

• Sanne Bakker
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Hele mooie tafel en vriendelijke verkopers.

• Petra
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Geweldige service. We kregen een telefoontje dat de bestelde bank/tafel al klaar stond en we konden hem dezelfde dag al ophalen. 's morgens besteld, 's middags aan de picknicktafel gegeten.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de leuke review, daar zijn wij en ons team altijd blij mee. We wensen u nog veel plezier van de Bank en Tafel 2 in 1, mvg Bas en Elke Witvliet

• Roelina Ruinard
    Geverifieerde klant van Bank en Tafel 2 in 1

Goed contact en heel fijn begrip voor prive situatie. De geleverde bank is geweldig en heel makkelijk om te toveren tot tafel.

Antwoord van Bank en Tafel 2 in 1

Hartelijk dank voor de lieve review, daar zijn wij en ons team altijd erg blij mee. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Bas en Elke Witvliet