Bammode
Ellen Havekotte
Eindelijk een shop met artikelen zonder dat polyester
RM
Mooie kleding voor grote maten.
Hoe beoordeel je Bammode?
E
Geweldige service en snelle levering
Loes Naus
Fijne om line shop snelle levering snel reactie als ik een vraag heb.
Ans Jak Spierings
Heerlijk om er te winkelen
Tonny De Groot
Ben blij super blij dat ik n deze winkel gevonden heb. Fijn personeel vriendelijk en vooral luisteren naar eventuele wensen. En vooral leuke kleding waar ik gelukkig en vrolijk van wordt.
Hanneke Schouten
Product is precies zoals op de site, snelle levering
Gea
Mooie kleding en een hele snelle bezorging
Wilma Korvers
Mooie kleding
Trudi de Boer
Mooie jurk, snelle levering en overzichtelijke mails. Bedankt.
Janny Bos
Prima kleding!
Anoniem
Mooie producten nette service ben zeer tevreden!
Ingrid
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!
Ann Van Buynder
Zeer goede kwaliteit van de stof. De broeken passen perfect aan. Enkel 1 minpuntje bij de bodywarmer dat is dat de zakken niet diep genoeg zijn en niet groot voor de rest super tevreden ik bestel nog
Jolanda Verschuren
Goede srevice, maten kloppen, ben zeer tevreden
joke baars-verkuil
had een bestelling gedaan voor de kerst denk doe het iets eerder anders komt het misschien niet op tijd nu heb ik een e mail gestuurd of het na de kerstdagen eventueel geretourneerd mag worden wordt dat afgewezen heel erg kinderachtig dat hier geen rekening mee wordt gehouden nu moet ik laten passen en weet ze wat ze krijgt erg onsympatiek zal ook geen bestelling meer plaatsen vind dit zo kinderachtig dat dit niet mogelijk is het zijn een paar dagen geen maand de verrassing is eraf dank u wel erg leuk
Antwoord van BammodeBeste Joke,
Bedankt voor je review. Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent. Graag licht ik onze keuze toe.
Je bestelling van 7 december, ruim drie weken voor kerst, valt helaas buiten onze retourvoorwaarden. We hebben in het verleden uitzonderingen gemaakt met duidelijke voorwaarden: de kleding mocht geen geuren bevatten (zoals huisgeuren of eten), niet gedragen zijn en schoon zijn van haartjes of andere sporen. Helaas is dit meerdere keren niet gerespecteerd, waardoor we de keuze hebben moeten maken om dergelijke situaties niet meer te accepteren.
Ik hoop op je begrip in deze situatie en sta open om samen naar een oplossing te kijken. Je kunt hiervoor reageren op deze reactie of contact met ons opnemen.
Milo
Bammode -
Anneke de Vries
Mooie website, veel keuze en snelle levering. Ga hier zeker weer bestellen.
Irma
Goede pasvorm , mooie spullen
An Bosch
Het zag er uit zoals op foto, perfecte pasform, vlotte levering
Anthousa
Broeken gekocht : Perfecte pasvorm, aangename stof, goede prijs/kwaliteitverhouding.