Bamboovement
Yanlin Chen
La livraison, c'était rapide
Romy
Hele goede service, denken met je mee en bieden oplossingen aan.
Hoe beoordeel je Bamboovement?
Michel
Bestellen en bezorgen ging vlot.
Het produkt (opzetborstel) werkt goed
en is praktisch en voor een groot deel van
bamboe.
Loes
De bestelling werd duidelijk met zorg en aandacht uitgevoerd; mooie, praktische en duurzame producten!
Aïcha
Snel verstuurd en geleverd
Hilke Bus
Makkelijk te bestellen op de site en producten snel geleverd. Super service aangezien 1 product niet voldeed aan de verwachtingen. Bij het melden werd meteen bevestigd dat het product niet voldeed aan de kwaliteitseisen en werd er een nieuw product na bezorgd. Wat mij betreft bedrijf dat echt levert waar het voor zegt te staan. Bestel er zeker vaker.
W. E.
Goede spullen, prima service.
Tamara
Mooie duurzame producten!
Bas van Zandvoort
Hele toffe koker en mijn tanden voelen helemaal schoon aan!
Didier
Fantastische producten, gisteren besteld, vandaag aan de deur. Ook als je vragen hebt worden deze snel, vriendelijk en heel erg behulpzaam beantwoord . Niets minder dan een 10/10
Myriam
Mooie produkten maar er is slechts de helft van mijn bestelling geleverd en heb wel alles betaald. Ik heb via het contactnummer dit gemeld en een mail gestuurd maar verder nog geen respons gehad. Persoon aan de telefoon was wel vriendelijk dus ik hoop op een correcte afloop.
E.
Geeft schoon gebit en duurzaam gevoel ! Netjes afgeleverd 👍🏻
Esther Westerveld
Foutje bij het verzenden zonder gezeur hersteld. Prima nazorg.
Arjan Van Lent
Hele mooie en duurzame producten en snelle levering!
Stefan van Goor
Snelle reactie en beantwoording van vragen. Goede service en vlotte levering.
FJA Kieftenburg
Makkelijk besteld, snelle en correcte levering, mooi materiaal.
Susanne
mooie producten!
S. Dieltjes
Hele mooie producten en tijdige levering. Door een vertraging bij PostNL langer moeten wachten, maar daarover direct geinformeerd door Bamboovement, top service.
Ruud
Bestelling werd snel geleverd en zowel de zeep als het zeepbakje bevallen prima!
Een aanrader! -
Bennie
Product in eerste instantie niet ontvangen. Goed opgelost en alsnog de bestelling goed ontvangen.
Antwoord van BamboovementHoi Bennie. Ik zie dat je bestelling volgens PostNL wel is geleverd. Zou je een mail willen sturen naar info@thebamboovement.com? Dan kijk ik graag mee met water is misgegaan.