Bamboebaas
Viola Bink
Enige winkel die precies had wat ik nodig had vanwege het ruime assortiment. Excellente service. Twee keer een vraag gesteld aan de klantenservice, op dezelfde dat nog antwoord én extra service omdat ik het product eerder nodig had dan de gebruikelijke levertijd. Top zaak!
Antonie Van Mastrigt
Snelle levering en mooie producten ik heb hier nu al meerdere keren besteld en elke keer erg tevreden geweest over de snelheid en kwaliteit
Hoe beoordeel je Bamboebaas?
Esther Grasmeijer
Prachtige, zware kwaliteit; inmiddels mijn tweede bamboe matrashoes gekocht; zoooo zacht en glad! En blijft mooi na vaak wassen. Voor mij niets anders meer
Stefan Sellerbeck
Ein tolles Produkt. Ein perkekter Service. Schneller und korrekter Kontakt! Die Firma empfehle ich gerne weiter!
Karel Rosenbrand
Snelle levering, mooi product.
H.A. Kemkes
Goede prijzen , snelle levering
Jos Lausberg
De levering kwam netjes op tijd.
Daphne
Ontzettend blij met mijn nieuwe bamboe balkonscherm. Mijn balkon heeft nu privacy en het ziet er echt mooi uit. Het werd binnen een paar dagen bezorgd en het installeren was ook een eitje. Absoluut een aanrader!
Kim Kroeze
Super snelle levering en materiaal van zeer sterke kwaliteit. Perfecte oplossing om privacy te creëren rondom ons hekwerk. Top!
Denise Nieuwenhuizen
Wij zijn blii met de nieuwe schutting van halve bamboestokken. Vastgemaakt tegen de oude schutting, is dus zo gedaan. Snelle verzending en niet duur.
Gerard
Prima product. Bezorging al na 1 dag. Ophangen was een fluitje van een cent. Veel goedkoper dan vergelijkbare zonwering
Chantalle Willaarts
Bedankt Thomas voor de schuttingdelen!
Had aangegeven dat ik ze snel nodig had en werden dan ook snel geleverd! Echt heel blij mee! Dankjewel -
Gesina
Top service, fijn contact zowel telefonisch als vis mail. Schermen zijn van zeer goede kwaliteit.
Jennifer
- Die Rollos sehen gut aus, sind fehlerfrei verarbeitet
- die Leinen sind leichtgängig
- es ist deutlich dunkler im Zimmer geworden -
Robert Staal
Duidelijke site. Makkelijk maar veilig bestellen. Communicatie prima ten aanzien van levering. Transportbedrijf op tijd, duidelijk in communicatie en behulpzaam
Eliane
Snelle levering en goed contact mogelijk, aardige mensen en duidelijke communicatie. Ik had me vergist maar kon probleemloos omruilen.
Leuke producten bovendien ! -
Hans Kroeskop
Super materiaal en prima levering
Nancy Theodora Maria Verstegen
Snel, correct , flexibel en vriendelijk. Mooie bamboerolluiken. Stevig en handzaam
Anita Stalmans
Hele fijne service!!
Florine
Erg makkelijk contact te krijgen via email en whatsapp en advies over levering, dat is prima af te spreken mer de bezorgers. Product is erg mooi, precies zoals op de website te zien is.