Bamboe Haag Direct
Saskia Desmidt
Super blij met mijn mooie plantjes en super blij met de goede klantenservice. Dankjewel Jan!
Suus
Absoluut een aanrader om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen! Je krijgt bij vragen een snelle en uitgebreide reactie, heel veel soorten bamboe te koop tegen een mooi betaalbare prijs en een hele klantvriendelijke klantenservice.
De bamboe zelf is prachtig, zeer mooie kwaliteit planten en super snel geleverd!
Hoe beoordeel je Bamboe Haag Direct?
Michel Lefèvre
Alles perfect: duidelijke beschrijving, heel vriendelijk contact, vlug antwoord op vragen, aantrekkelijke prijzen, heel mooie planten, levering zoals vermeld.
Tout est parfait: description des produits, prix avantageux, contact agréable, réponse rapide aux questions, livraison soignée comme annoncée. Je recommande! -
Stephanie Theunissen
Super goede service en mooie bamboe. Snelle levering en heel prettig contact.
Rita Meerte
Mooie bamboe planten, snelle levering!
Piet Geertsma
Uitstekend geholpen met het uitzoeken van de juiste bamboe soorten voor ons project, ondersteund door foto’s. Aflevering uitstekend geregeld. Prima kwaliteit bamboe.
Dirk
Super tevreden met onze bamboes! Jan heeft verstand van zaken en is heel behulpzaam! Super!
Martijn
Altijd mooie stevige bamboe planten geleverd tegen goede prijs. Super vriendelijk en behulpzaam.
Esmeralda
Bonjour Monsieur,
Nous avons commandé 38 bambous fargesia robusta de +de 2m.
Nous tenions à vous féliciter pour le professionnalisme, la ponctualité et surtout la qualité de vos bambous et les conseils reçu.
Nous recommandons sans hésitation votre société.
Bien à vous
MAURIZIO esmeralda -
Patrick Dillen
Snel contact mooie bamboe en tips!
Nancy J
Snelle levering, komt gemaakte afspraken na!
Maria
Mooie planten, volgens afspraak bezorgd , blij mee!
Evalynn Swart
Goed aangekomen en mooie prijs. Top
Rob
Vanaf het eerste moment goed geadviseerd door Jan welke soort bamboe te nemen in bakken op ons balkon. Snel geleverd, mooie planten.
Bedankt Jan !! -
Delcorps SRL
Bonne qualité et bon conseils
Veronique
Vriendelijke service, mooie bamboe aan mooie prijs.
Pien Schaap
Leuke zaak, goed en aardig advies. Snelle levering
Huib van de Zande
Mooie planten, goed advies en op tijd geleverd.
Monique
Goede service, komt afspraken na, vriendelijk en behulpzaam.
Y Teunissen
Mooie prijzen voor mooie planten, zeer vriendelijk te woord gestaan en goede tips! Klasse!!