Balans voor Kinderen

Balans voor Kinderen

BACHBLOESEMS VOOR KINDEREN
Je constateert dat jouw kind bepaalde emoties en gedragskenmerken heeft tijdens het opgroeien? Dan wil je je kind graag een steuntje in de rug geven gedurende de dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan school, verjaardagen, sporten, uit logeren of gewoon thuis.
Je wilt uiteraard dat je kind ook rustig, ontspannen, vrolijk, zelfverzekerd en geconcentreerd blijft. Wat nou als je dit kunt ondersteunen met een product dat je kind op een 100% natuurlijke wijze helpt? Bachbloesems zijn voedingssupplementen die jouw kind bij de hand nemen tijdens het opgroeien.
bachbloesem rescue druppels bachbloesem voor kinderen
9,6
Filter 500 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 294 met beschrijving

• Kena Pijnenburg
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Snelle levering goede service goede producten die echt goed werken

• Rose Theys

Goede snelle service

• Hoe beoordeel je Balans voor Kinderen?

• Christel
    Review voor Balans voor Kinderen

Fijne intake gesprek gehad ! Druppels zijn onderweg voor me zoon !! Ben heel benieuwd

• Arja
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Gon neemt echt de tijd voor je. Ze had de problemen snel doorgrond en kon daardoor een goede mix op maat maken. Zowel onze dochter als zoon zijn heel erg blij met de druppels en merken echt veel verschil! Ook als je tussendoor vragen hebt, reageert Gon snel. Super fijn persoon en goede service!

• Petra
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Geweldig geholpen door gon, met fijn advies en heel snel geleverd

• Nancy Bos
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Fijne communicatie, goede service. Blij met de druppels

• Sylvia Dijkhuizen
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Gon neemt echt de tijd voor je en weet waar ze het over heeft. In het verleden al super goed geholpen, niet alleen ik maar ook familieleden.

• Bo Van den Berg
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Gon is een vrouw die echt naar je luistert

• J.Andrade
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Super fijn en nuttig gesprek gehad en dat niet alleen meer duidelijkheid waardoor je een geruster gevoel krijgt.
    Dank daarvoor!
    En na bijna 2 weken gebruik merk ik nou al een verschil!

• Paula Pereira
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Duidelijk uitleg en goede zorg...

• Marloes
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Het heeft ons extra steun gegeven om de rust te behouden bij onze kindjes in onrustige tijden. Super!

• Silvia van Uden
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Heel fijn gesprek gehad, snelle service en verzending! Helemaal top! We zijn gestart 👏

• van den Bosch
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Vriendelijk, duidelijk en snelle actie! Konden een dag na de intake al beginnen.

• Linda Sies
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Kennis van zaken en snelle levering!

• M.
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Zo fijn als er naar je geluisterd word en zo snel doorgepakt word.

• Jessica
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Snel kunnen afspreken om de bestelling te personaliseren met vervolgens snelle levering. Gon nam de tijd om te luisteren naar wat mijn zoon nodig heeft, ik ben hoopvol over het effect van de deuppels.

• Marlous Van den Berg
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Goede adviezen en tips en bestelling altijd vlot binnen.

• Cindy Phillipson
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Fijn advies gekregen, nu hopen dat de druppels mijn dochter zullen ondersteunen

• Linda Op den Camp
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Snelle service, laag in verzendkosten

• Dorien
    Geverifieerde klant van Balans voor Kinderen

Ik ben goed geholpen. Snel advies gekregen en de druppels waren snel in huis.binnen een paar dagen merkten wij al zeker verschil in het gedrag van onze dochter. Ook het inslapen gaat al beter.