Bakfietscentrale
Sjaak
Snel verstuurd en geleverd en goed verpakt. Perfect!
Priscilla
Eerlijk gezegd heb ik geen vergelijkingsmateriaal, dit is mn eerste elektrische fiets. Hiervoor maakte ik gebruik van een bolderkar om te kinderen in mijn gastouderopvang te vervoeren. Tegenwoordig gaan wij met de bakfiets. De kinderen vinden het geweldig! Ook ikzelf ben enthousiast. Het vervoer gaat sneller, soepeler en wij kunnen verder weg dan met de bolderkar. Het is een hoop geld maar dat was het zeker waard!
Hoe beoordeel je Bakfietscentrale?
Janneke Schuring
Goede en vriendelijke uitleg over de bakfiets die ik op vrijdagmiddag kon uitproberen. De bakfiets werd binnen een week bezorgd en tot nu toe zijn de hondjes en ik super blij met de bakfiets. Ik heb een goed gevoel bij deze zaak.
geoffrey maher
Heard absolutely nothing for 7 days. Only got a order processed email after 2 days on day 8. No contact with me at all after several emails, neither one after to chase up problems. Terrible service and i will not use or recommend this company to anyone.
Antwoord van BakfietscentraleOp onze website hebben wij duidelijk aangegeven dat bestellingen die tijdens de herfstvakantie geplaatst worden direct na de vakantie uitgeleverd worden. Gedurende de vakantiesluiting was ook de klantenservice niet aanwezig. Jammer dat u deze vakantie-vermelding bij uw bestelling niet heeft gelezen..
Shailaja Mallick
Goed service, snel gelevered. Artikel is zoals beschreven op de webshop
Nathalie Blommaert
Charlotte Braeckeveldt
Topwinkel! Heel erg snelle levering (op één dag van Nederland naar België), mooie keuze en zeer goede prijzen. De prijs was 45 euro goedkoper dan bij de fietsenmaker. Wij zijn tevreden klanten en keren zeker nog terug als we nog iets nodig hebben voor onze bakfiets.
H.A.J. Rosmalen
Afspraak is afspraak!
Dave Röring
Kort contact, nette prijs en snel geleverd super tevreden
N.M. van Wageningen
Het bestelde was er zo snel dat ik mijn klusje nauwelijks hoefde te onderbreken.
T M
goede kwaliteit snelle levering
Björn
Snel geleverd en product zoals beschreven. Prima dus!
Heidi Penders
snelle levering
Ruud Veldhoen
Reageren heel snel prima prijzen en supersnelle levering. Was het maar overall zo.
G.p. Krug
Snele service mooie nieuwe winkel prettige mensen die je te woord staan
En in begrijpelijk nederlands uitleggen wat en hoe je moet handelen . Gewoon goed dus -
Mieke Van Tichelen
Snelle levering super
Timo
Goede service, snelle levering, aanrader!
Codruta Ciolomic
Beyond expectations. Amazingly good quality and fast delivery.
Kim Mellenbergh
Super blij , de kids kunnen weer mee doen in de maatschappij en wat een mooie aflevering en nette afwerking zoveel anders dan we in het verleden haden is dat geen foto kan toe voegen hoe enorm blij we er mee zijn
Arjan Oosterom
Goede website, duidelijk bestel afhandeling. Snelle levering.