Bakfietscentrale

Bakfietscentrale

Bakfietscentrale is het juiste adres voor een betrouwbare en voordelige bakfiets. Als grootste aanbieder van bakfietsen en accessoires leveren wij aan consumenten en bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Met altijd een ruime voorraad en een eigen transportdienst kunnen wij altijd snel leveren
bakfiets
9,6

• Sjaak
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Snel verstuurd en geleverd en goed verpakt. Perfect!

• Priscilla
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Eerlijk gezegd heb ik geen vergelijkingsmateriaal, dit is mn eerste elektrische fiets. Hiervoor maakte ik gebruik van een bolderkar om te kinderen in mijn gastouderopvang te vervoeren. Tegenwoordig gaan wij met de bakfiets. De kinderen vinden het geweldig! Ook ikzelf ben enthousiast. Het vervoer gaat sneller, soepeler en wij kunnen verder weg dan met de bolderkar. Het is een hoop geld maar dat was het zeker waard!

• Hoe beoordeel je Bakfietscentrale?

• Janneke Schuring
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Goede en vriendelijke uitleg over de bakfiets die ik op vrijdagmiddag kon uitproberen. De bakfiets werd binnen een week bezorgd en tot nu toe zijn de hondjes en ik super blij met de bakfiets. Ik heb een goed gevoel bij deze zaak.

• geoffrey maher
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Heard absolutely nothing for 7 days. Only got a order processed email after 2 days on day 8. No contact with me at all after several emails, neither one after to chase up problems. Terrible service and i will not use or recommend this company to anyone.

Antwoord van Bakfietscentrale

Op onze website hebben wij duidelijk aangegeven dat bestellingen die tijdens de herfstvakantie geplaatst worden direct na de vakantie uitgeleverd worden. Gedurende de vakantiesluiting was ook de klantenservice niet aanwezig. Jammer dat u deze vakantie-vermelding bij uw bestelling niet heeft gelezen..

• Shailaja Mallick
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Goed service, snel gelevered. Artikel is zoals beschreven op de webshop

• Nathalie Blommaert

• Charlotte Braeckeveldt
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Topwinkel! Heel erg snelle levering (op één dag van Nederland naar België), mooie keuze en zeer goede prijzen. De prijs was 45 euro goedkoper dan bij de fietsenmaker. Wij zijn tevreden klanten en keren zeker nog terug als we nog iets nodig hebben voor onze bakfiets.

• H.A.J. Rosmalen

Afspraak is afspraak!

• Dave Röring
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Kort contact, nette prijs en snel geleverd super tevreden

• N.M. van Wageningen
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Het bestelde was er zo snel dat ik mijn klusje nauwelijks hoefde te onderbreken.

• T M

goede kwaliteit snelle levering

• Björn
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Snel geleverd en product zoals beschreven. Prima dus!

• Heidi Penders

snelle levering

• Ruud Veldhoen
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Reageren heel snel prima prijzen en supersnelle levering. Was het maar overall zo.

• G.p. Krug
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Snele service mooie nieuwe winkel prettige mensen die je te woord staan
    En in begrijpelijk nederlands uitleggen wat en hoe je moet handelen . Gewoon goed dus

• Mieke Van Tichelen

Snelle levering super

• Timo
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Goede service, snelle levering, aanrader!

• Codruta Ciolomic
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Beyond expectations. Amazingly good quality and fast delivery.

• Kim Mellenbergh
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Super blij , de kids kunnen weer mee doen in de maatschappij en wat een mooie aflevering en nette afwerking zoveel anders dan we in het verleden haden is dat geen foto kan toe voegen hoe enorm blij we er mee zijn

• Arjan Oosterom
    Geverifieerde klant van Bakfietscentrale

Goede website, duidelijk bestel afhandeling. Snelle levering.