Welkom bij Backpackinglight.nl!

Onze missie?

Jullie, zo zorgeloos als mogelijk is, te laten genieten van het buitenleven in al haar facetten.

Dit vertaald zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige outdoor/backpacking producten die niet alleen praktisch maar ook duurzaam van aard zijn.

Eerlijk en goed advies bij de aanschaf van je gear is zeer belangrijk en daarom staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel! Aarzel dus niet en vraag!

Bij ons worden alleen producten aangeboden die wijzelf door en door hebben getest en waar wij volledig achter staan v.w.b. kwaliteit en functionaliteit.

Wij zijn zelf zeer regelmatig in het veld te vinden. Hier geven wij outdoor workshops en cursussen, testen wij nieuwe uitrusting en zijn we vooral zelf aan het genieten van het “buiten zijn”

Zo zorgen wij er voor dat jij goed voorbereid op pad kan met alles behalve gewicht!

Groetjes Mike,

oprichter en eigenaar van de outdoor school; Tikaani Outdoor en de bijhorende webshop; BackpackingLight.nl
9,9

• Kitty

Snelle levering!

• Gijs
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Top producten, supersnelle bezorging en toen bleek dat het pakket via brievenbus post verstuurd kon worden kreeg ik het verschil in kosten terug .

• Hoe beoordeel je BackpackingLight.nl?

• Marc
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Een winkel met spullen die er echt toe doen!

• Kristoffel Pirard
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Thanks - het had zo snel zelfs niet gehoeven!

• Klaus Häse

verry good

• Wesley Boogers
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Goede producten, snelle levering. Een aanrader!

• Arent Walraeve
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Snelle levering, vlot en vriendelijk contact met Mike.

• Wouter Gerretsen
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

snelle service. pakketje kon in de brievenbus en heeft uit zichzelf het verschil in kosten terug gestort. Netjes!

• Remco Hitzert
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Snelle afhandeling en goede klantenservice

• Ronnie Opstroom
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Altijd geweldige service en snelle levering aanrader

• JH
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Altijd goed. Mike weet veel, heeft er verstand van en geeft simpelweg goed advies gekoppeld aan een goed in-house assortiment, incl. sommige zeer praktische eigen producten.

• Bert van Ooijen
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Toen het Foam matje weer in voorraad was, kwam het snel!
    Dank

• Laurentiu Foghel
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Ik verklaar tevreden te zijn over de kwaliteit van de dienstverlening en waardeer de grote belangstelling van het personeel om aan de wensen van de consument te voldoen. Ik beveel het van harte aan.

Antwoord van BackpackingLight.nl

Hallo, wat vervelend dat de materialen beschadigd zijn. Misschien is er wat mis gegaan met de pakketdienst. Kan je mij even contacten via de mail? Dan kan ik je verder helpen en dit oplossen.
    Info@backpackinglight.nl

Excuses voor dit vervelende ongemak! Ik zal er alles aan doen om dit recht te zetten.
    Mvg Mike

• Jan-Willem Kerkmeer
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Mooi assortiment, productkennis en snelle levering!

• Nadiah Najib
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Always great buying from a hiker himself. Thanks Mike for the wonderful service, for taking time to answer my questions, for the speedy shipping, and for the cash rebate on delivery of small items. Will definitely come back for more supplies soon! :-)

• Klaaske de Boer
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Keurig verpakt, milieuvriendelijk. Goed produkt.

• Sylvia Vlaanderen

Goeie service, snel geleverd. Heel tevreden met mijn aankopen. 😊

• Brian Christensen

Perfect

• peter van der Kuijl
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Super geholpen weer! ben er blij mee!

• Thijs van der Valk
    Geverifieerde klant van BackpackingLight.nl

Echt goed advies, een van de weinige plekken in Nederland waar je terecht kunt als je Ultra Licht gewicht wilt hiken. Echt een aanrader voor elke true hiker.