Babystyling.nl
D.D.
mooi jasje, alleen helaas geen voering waardoor hij niet geschikt is voor de winter.
Staat wel in de beschrijving, maar voor ons helaas te dun ivm enkel teddy stof. -
Cato
Zo’n super nette bezorging, prachtige kwaliteit, TOP
Hoe beoordeel je Babystyling.nl?
Mirthe
Zo een mooie kleding en goede kwaliteit! Ik ben fan!
May
Leuke babykleding. Wilde graag een cadeaubon als kraamcadeau hebben, vind het jammer dat ze alleen digitale cadeaubonnen hebben. Vind ik niet zo mooi om te geven.
Wendy
Babystyling heeft prachtige kleding die je heel leuk met elkaar kunt combineren. Wanneer er in het artikel maat 50/56 staat, valt het zeker als een maat 56.
Snelle levering en vaak leuke aanbiedingen. Ik ben fan! -
Manuela
Snelle levering ben gek van babystyling al vanaf Maan geboren is koop ik onwijs veel van dit merk sinds kort koop ik via de site hier zo fijn nu heeft ze 98
marjosee
alles is top snelle levering
super fijn merk voor wat smallere baby s -
Anouk
Hele mooie kleding en snelle levering. Na contact via whatts app snel geholpen en goede service geboden!
Josta
Mooie prijzen, goede kwaliteit, en super goede klantenservice. Snelle reactie en denken en kijken mee naar goede oplossing erg fijn!! Erg klantvriendelijk!
Lillian
Snelle levering, goede communicatie en super service!!!
Samantha
Superleuke kleding en van goede kwaliteit! Ook snelle verzending. Vaak vandaag besteld, morgen al in huis. Ik zou hier zeker vaker bestellen en kan niet wachten op de nieuwe collecties!
Britt
Gisteren besteld en vandaag al in huis, top service! Hele mooie kleding, ik ben fan van de bloemenleggings voor ons dochtertje, staat heel schattig en lang door te dragen!
Julie
Al jaren is babystyling mijn favoriete merk voor de kids prachtige betaalbare kinderkleding. De kledij ziet er niet alleen prachtig uit de stof is ook zeer aangenaam voor de kleintjes. Een snelle levering ik blijf fan
Denise
Hele mooie kleding van zeer goede kwaliteit. Hier 2 jongens een van 2+ en een baby die dragen het beide erg vaak. Het blijft mooi en het zorgt ervoor dat jongens ook stoere leuke kleding aankunnen. Ben zeer tevredenen we bestellen dan ook met regelmaat!
Mariska
Mooie kwaliteit kleding, staat prachtig bij ons zoontje. Snelle levering.
Amanda
Super fijne kleertjes & heerlijke kwaliteit 🤍🤍
Femke
Fijne service, mijn cadeaubonnen deden het niet. Via Whatsapp snel en netjes geregeld. Meteen verschillende shirtjes besteld, wel één van mijn favoriete kledingwinkel voor mijn zoontje.
Mir
Super leuke kleding! Valt goed op maat
Danielle
Super mooie kleding, hele goede kwaliteit.
Mijn zoontje draagt alleen nog maar deze mooie kleren van babystyling 😍!
Serena
Erg leuke kleren! De verzending is snel. Kwaliteit is goed. Ruime keuze! Erg blij mee bedankt.