Babylampen
Shirley Burer
Super mooie en kwalitatief goede lampen. De communicatie verliep erg goed en de lamp was binnen een paar dagen al klaar om opgehaald te worden.
E. Diaz
Goede communicatie, mooie producten.
Hoe beoordeel je Babylampen?
Charlene Verbeke
Duurde langer dan aangegeven was, anders was het product in orde
Joyce Evertsen- de Beer
Hele mooie lamp die handgemaakt is. Snelle reactie omtrent mijn vraag over levering.
Dianne van den Oord-Oorburg
Prachtige lamp, was het wachten waard!
Samantha
Mooie lamp, past perfect in de kamer van onze kleine meid. Ziet er precies zo uit als de afbeelding op de website.
Niet ontvangen product
Telefonisch niet bereikbaar , het product zou hier al moeten zijn . Jammer …
S Badrising
Geweldige service. Mooi lamp gemaakt en aangepast naar onze smaak. Resultaat was super
Marc Alders
Snelle reacties bij vragen en de levering ging vlot en makkelijk. Ook de montage ervan was geen enkel probleem. De lamp is mooi en het disign laat genoeg licht door. Aanrader!
Cindy van den Bos
Mooie lampen, denk
Ruud Smit
Levering binnen aangegeven tijd.
Glenn Temperman
Beschadigd aangekomen. Doos volledig ingedeukt. We proberen het zo op te hangen dat de schade niet zichtbaar is. Ook de E27 lamp ophanging is echt van goedkope kwaliteit. Best wat meer investeren in uw product. Terugsturen zou ons nog meer kosten dus eigenlijk zijn wij niet tevreden.
Antwoord van BabylampenBeste Glenn, dan had je even contact met mij moeten opnemen, voor beschadigingen van transport ben ik verzekerd en kan een nieuwe lamp nogmaals opsturen.
Paulina Zajk
Lamp zoals op de foto. Heel blij mee!
Charlotte
Mooie lamp, en mooi bijpassend kussen. Levering conform afgesproken levertijd. We zijn er heel blij mee!
Kris Verreyt
Een heel mooie lamp en inderdaad een heel goede service. Mijn zoon en zijn vrouw zijn er heel blij mee.
Lisa
Hele mooie lamp!
Debbie V Driel-Bakker
De lamp was super .. alleen ik zou een andere bezorger kiezen ze hadden de doos in de papier container gezet waar water in stond .. doos helemaal nat .. het cadeau papier heeft de lamp gered
Antwoord van BabylampenIk zal erover nadenken, bedankt voor het schrijven en gelukkig is de lamp niet beschadigd
Lilo
Mooie lamp, goede service.
Ilonka Van Hoften
Goed werk en goede Services. Reageert snel op e-mail als je een vraag heb.
Nina Visser
Super mooie lamp, wij zijn er helemaal blij mee!!