BabySales
LdG
Leuk schoentje, lekker warm. Het zou beter zijn dat het grote label die achterop de schoen zit, op de foto's duidelijker in beeld worden gebracht. Ik had die niet goed gezien vooraf en is best een groot cremekleurig label en valt wel op.
Maria
Niet duidelijk op website dat het vanuit China komt. Slechte beschrijving van pakje wat ik kocht qua materiaal. Veel te dikke stof voor een babypakje
Hoe beoordeel je BabySales?
Dropshippers
Na het bestellen van het pakket zag ik dat babysale.nl helemaal geen .nl is, maar het meeste uit China komt.
In China besteld en dan wachten tot het in Nederland aankomt.
Nou, ik kan het ook bij oom Ali of Temu bestellen en het zal ook goedkoper zijn... dus het is niet eerlijk om te concluderen!!
Het is niet duidelijk!!!
Laurijssen -
Wsm Matthee
prima
Marjo
Goede service en prima opgelost.
Hana Abraham
Mooie
Dan
the quality is not as good as it seems
Antwoord van BabySalesHi Dan,
Thank you for the feedback! First and foremost it is very unfortunate to hear that you are not satisfied with the quality.
We would like to invite you to send a more detailed explanation/photos to our customer service desk (email is klantenservice@baby-sales.nl) so that we can take your feedback and improve our products as we are continuously improving our quality. -
Tiny F
Dat de verkoper aangaf niet te kunnen beloven dat het babypakje een dag later bezorgd zou worden was een understatement. Het moest geloof ik uit China komen! Vermeld dat ajb eerlijk. Dat had ik niet gewild. Pakje is leuk, maar het kwam óók te laat voor mijn kraambezoek.
Antwoord van BabySalesBeste Tiny,
Vervelend om te horen dat uw bestelling later aankwam dan gewenst! Wij proberen op onze verzendpagina dan ook duidelijk te vermelden wat onze gemiddelde levertijden zijn en proberen deze zo goed als mogelijk te hanteren. Hierom doen wij ook geen beloftes over een nóg snellere levering aan onze klanten omdat wij dit niet kunnen verzekeren. Wij zien dan ook dat het boxpakje binnen de vermeldde levertijd door u ontvangen is.
Wij willen bij deze onze excuses aanbieden en hopen dat u bij een eventueel volgend bezoek een positievere ervaring zal hebben! -
Super goeie webshop!!
Mijn bestelling was zo goed op tijd binnen gekomen ik vroeg om een versnelde bezorging en zo gedaan! Echt super fijn
Antwoord van BabySalesDankjewel voor de positieve review, wij waarderen dat enorm!
Dian
Het duurde een poos voordat het zonnehoedje in huis was, maar dit was buiten de schuld van babysales om. Zij hebben dit fantastisch opgelost. Contact is snel en meedenkend!
Antwoord van BabySalesWat fijn dat de oplossing die wij geboden hebben goed is bevallen. Dankjewel voor de fijne review!
Lexmy Smit-Voll
Super producten en service 👍😃
Antwoord van BabySalesDankjewel voor deze leuke review!