Baby Jungle

Baby Jungle

Babyspeciaalzaak in Aalsmeer, maar ook een uitgebreide webwinkel. Groot aanbod aan kinderwagens, buggy's en toebehoren van de bekende merken zoals: Joolz, Bugaboo, Easywalker, Mountain Buggy, Recaro, Babyzen, Phil&Teds. Ook de collecties met textiel voor jouw baby of decoratie voor de babykamer van Koeka, Briljant Baby, Baby's Only en anderen. Bijna alles uit voorraad leverbaar en wij verzenden wereldwijd.
9,2
Filter 639 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 637 met beschrijving

Taal

• Sid
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

snelle levering en goede klantenservice

• SOPHIE SL senf
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Heldere communicatie en goede bezorging en verpakking. Happy mee!

• Hoe beoordeel je Baby Jungle?

• Mart
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Snelle levering. Maar paste helaas niet. De klantenservice was heel netjes. Dus vandaar mijn score.

• Lisa

Hele goede service

• J. Multi
    Review voor Baby Jungle

Topservice en goede prijzen! Ik ga jullie zeker aanbevelen

• Angela A Tak-Buckens

geen reactie waarom

• Mary Jane Almaden
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

I’ve been looking for Joolz aer+ that does fully recline and saw this site from Reddit which some parents are recommending it. I’m a bit skeptical since it’s my first time ordering from overseas, but Thomas made sure to keep me updated all the time with my order. Overall it has great customer service and is highly recommended!

• MUHANNAD FAHAD
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Shipping prices upon payment do not match reality, after ordering and paying they ask you to increase the shipping amount or cancel the order

Antwoord van Baby Jungle

Klopt, je moet namelijk niet een valse postcode opgeven om de verzendkosten te ontwijken. Je koopt niet voor niets bij een Nederlandse webwinkel, het zou je sieren om dan ook een Nederlandse review te plaatsen en niet achteraf iets te plaatsen.

• Rawan Shamruk
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Worst place to buy your baby supplies

Antwoord van Baby Jungle

Deze meneer die denkt dat hij een autostoeltje heeft in Israël de volgende dag nadat hij een bestelling heeft geplaatst maar heeft totaal geen geduld. Het lukt hem zelf niet om een order te plaatsen dit hebben wij dan gedaan want zijn creditcard werkt niet.
    Wij kunnen in de toestand van oorlog daar niet garanderen dat het pakket aankomt en zeker niet hoelang dit duurt, dit is op eigen verantwoording. Hij heeft de order nog niet gemaakt en gaat meteen emailen, bellen waarom er nog niets is verzonden. Het product dat deze meneer heeft besteld is nieuw en in productie en hebben wij van tevoren laten weten dat deze pas volgende week aankomt. Er zijn 19 nog wachtende met clienten die wel op tijd waren om te bestellen.

• Hilde Van Woensel

• Ricardo Arcega Adrados
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Mooie prijzen en goede service!

• Lineke Boerkamp
    Review voor Baby Jungle

Ik ben geweldig geholpen bij de keuze voor een kinderwagen. Ik twijfelde heel erg maar dit was allemaal geen probleem en er werd enorm meegedacht! Ik zou dit bedrijf te zeerste aanraden

• Siri Pro

👌👌👌👌👌

• Clariet C.K.S. Erbrink
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Goed produkt, vlot bezorgd. Prettig telefooncontact met helpend advies

• Stan Deinum
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Bijna alles op vooraad helemaal top !

• Yvonne Pompe
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

heel fijn geholpen. nemen de tijd voor je om je vragen te beantwoorden.

• Nathalie Van veen
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Super snelle en perfecte service

• Mulder
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Snelle levering, goede prijs, product zoals verwacht

• Raymond Koek
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Overal uitverkocht maar baby jungle wist er nog eentje te vinden. Heel erg bedankt!

• Annemieke
    Geverifieerde klant van Baby Jungle

Ben heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling die iets vertraging had opgelopen. Ben heel erg vriendelijk geholpen 👍😃