BK Cards
BK Cards is gespecialiseerd in het leveren van legitieme Trading Card Games en bijbehorende producten. Snelle levering. Hoge kwaliteit en servicegraad.
9,2
  • Rianne
    Review voor BK Cards

Fijne services, vriendelijke mensen.
    Als het even kan, dan bestel ik het hier 😊

Antwoord van BK Cards

Bedankt voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van ons team. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot de volgende keer! 😊

• Jans Wessels
    Review voor BK Cards

Snelle levering, hele vriendelijke mensen!

Antwoord van BK Cards

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service.

• Hoe beoordeel je BK Cards?

• Davie Meulenbroek
    Review voor BK Cards

Goed verzorgd en netjes in gepakt en niet herkenbaar

Antwoord van BK Cards

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de verpakking en verzorging!

• Ursula van Eesbeek
    Review voor BK Cards

Goeie service steeds verzorgd heel betrouwbaar!

Antwoord van BK Cards

Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en betrouwbaarheid. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!

• John Tuinman

Top shop!

Antwoord van BK Cards

Dank je wel voor je korte maar krachtige review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!

• Jaap
    Review voor BK Cards

Top ervaring! Goede selectie, snelle levering en producten in perfecte staat. Prijzen zijn prima en klantenservice is snel en vriendelijk. Zeker een aanrader voor elke verzamelaar!

Antwoord van BK Cards

Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze selectie, snelle levering en de kwaliteit van de producten. Klantenservice is voor ons een topprioriteit, dus het is fijn om te weten dat je ook daar positieve ervaringen mee hebt gehad. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!