BIOMOM BOX

Een ''doe-het-zelf'' box voor pure zorg voor mama & kind. Deze box bevat natuurlijke & biologisch gecertificeerde producten om jou als nieuwe moeder te helpen om snel én op een gezonde manier er weer bovenop te komen.

Denk aan helende theeën, rauwe kokosolie voor jou en je baby's huid, genezende stoombadjes, een kruiden borstvoedingmelange om je te helpen bij lactatie, pure Aleppozeep zonder giftige stoffen die je huid kunnen irriteren en nog veel meer! Het mooie van deze kit is dat je de ingrediënten eindeloos kunt combineren en aanpassen naar jouw wens.

Wij verkopen ook losse aanvullende producten voor nog meer zorg.
9,9
Filter 663 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 542 met beschrijving

• Lauren
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Verantwoordelijke producten. Snel geleverd.

• Amber
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Altijd goede en snelle service!

• Hoe beoordeel je BIOMOM BOX?

• Anne Claessen-Vrancken

Super service, snelle verzending

• Hanae
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering en producten van biomom zijn altijd top!

• Vienne
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Op aanraden van mijn kraamzorg en flesje aryana besteld. Ik ben onwijs blij dat mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden was en ik deze de dag erna in huis had. Top service en een leuk kaartje erbij! Ook ik zal iedereen jullie aanraden.

• Charlotte Van der bom
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Hele fijne service! Er was een foutje gemaakt, maar dit werd snel opgelost. De Panjiri en borstvoedings thee is echt goddelijk lekker en mn melkproductie verbeterde al heel snel

• Busra

Super service

• Chelsea Quast
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle en nette levering. Ontzettend fijn en persoonlijk contact! En veel kennis!

• Shannon Richel
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Ik heb verschillende thee besteld en ze werken echt super goed en zijn nog lekker ook ik zou dit echt alle zwangere vrouwen en net bevallen vrouwen aanraden om te kopen

• Salima
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering, fijne en vriendelijke klantenservice ik kreeg snel antwoord bij vragen! Producten worden ook goed uitgelegd op de website (en op instagram). De overheerlijke panjiri is ECHT een aanrader!!!!

• Robin
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering en goed ingepakt.

• Ingrid

Altijd correcte service

• Khaoula Yaa
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering en super service. Producten zijn echt van goede kwaliteit

• A
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Nette communicatie en prachtige producten. Ook nog eens snel geleverd.

• Zainy
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Heerlijk die Panjiri, helpt mij enorm met borstvoeding

• Tanya Schipper

Snelle service

• Naoual Lamsaad
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Super sneller service en de Panjiri is mijn favoriet!

• Vita Badovini
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Snelle levering, mooie producten!

• Zehra
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

In de avond besteld en volgende ochtend had ik mn bestelling al binnen, goed ingepakt. Goede en snelle communicatie altijd. Ik bestel er vaker dus ik ben iig tevreden over de service en de artikelen.

• Mouna
    Geverifieerde klant van BIOMOM BOX

Geweldige webshop van geweldige mensen! Zo ontzettend behulpzaam, snelle service/bezorging. Eerlijke prijzen en ook top kwaliteit!