BENDL

Bij bendl® houden we van onze planeet. Daarom zorgen we ervoor dat de impact die we erop maken zo klein mogelijk is. De bendl® sustainable fashion & lifestyle collectie wordt in ons Limburgse atelier handgemaakt van lokaal ingezameld afval en restmateriaal in samenwerking met een sociale werkplaats.

9,5
Filter 98 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 97 met beschrijving

• Heidi Draaijer
    Geverifieerde klant van BENDL

Mooi stoer product! Goede service!

• Anna
    Geverifieerde klant van BENDL

Goede artikelen en snelle service

• Hoe beoordeel je BENDL?

• Will Kneepkens
    Geverifieerde klant van BENDL

Zeer snel geleverd. Het artikel is precies zoals ik verwachtte.

• Stephanie
    Review voor BENDL

Goede levering. Hondenriem ging kapot naar intensief gebruik. Na telefonisch contact met Casper een nieuwere versie gekregen. Top die rode, licht ook goed in de hand. Iets soepeler als de zwarte. Mooie producten, goed verhaal en fantastische service.

• Bärbel
    Geverifieerde klant van BENDL

Als altijd snelle service met een persoonlijke noot! Top, Casper!

• Alfred
    Review voor BENDL

Mooi product met een mooi verhaal. Goede kwaliteit en perfecte persoonlijke service. Ben al aan het kijken naar mijn volgende aankoop!

• Frieda Oudhof
    Geverifieerde klant van BENDL

Goede service en mooi produkt.

• Andries Klijnstra
    Geverifieerde klant van BENDL

goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel met reageren

• Nathalie Mees
    Geverifieerde klant van BENDL

Geweldige service! Ik kwam er even niet uit bij het doen van mijn bestelling en ben zeer goed geholpen! Ben ook zeer blij met het product!

• Hcj Van Eijndhoven
    Geverifieerde klant van BENDL

Mooi product. Prettige verrassing.

• Sharon Jonker

Geweldige service

• Wilbert de Bruijni
    Geverifieerde klant van BENDL

Goede kwaliteit, goede service: kwam de bestelling persoonlijk afleveren. Top!!!

• Toni Smeulders
    Geverifieerde klant van BENDL

Mooie bruikbare producten en exellent service

• Marietje
    Geverifieerde klant van BENDL

Snelle levering. Riem meteen in gebruik genomen. Mooi product. En spreekt me wel aan dat de riem gemaakt is van oude brandweerslang.

• Christel Talmon
    Geverifieerde klant van BENDL

Super snelle service en levering! Binnen een dag gepersonaliseerde items thuisgestuurd

• Inge
    Geverifieerde klant van BENDL

Gebeld en gemaild, beiden keren uitgebreid en snel antwoord gehad. Super klantvriendelijk, denkt met je mee en supersnelle levering. Ook daar waar vermeld staat dat er enkele dagen levertijd is vanwege personalisatie, is het pakket eerder bezorgd de vermelde levertijd. Niks dan goeds…👍🏼

• Margaretha
    Geverifieerde klant van BENDL

Het bestelde keurig op tijd geleverd. Goed verpakt, op een originele manier
    Een mooie presentje erbij. Super coole producten! Ik ben er erg blij mee.

• Erik
    Geverifieerde klant van BENDL

Product voldoet aan alle verwachting en idiasl dat je het armbanje zef op de juiste maat kan maken. En Benl nog bedankt voor het presentje dat erbij als cadeautje bijgevoegd was.

• Lieke Biersteker
    Geverifieerde klant van BENDL

Mooie sleutelhanger en ook stevig

• marij
    Review voor BENDL

We hebben al een aantal producten gekocht bij Bendl en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Van riemen tot onderzetters, top kwaliteit. Ook de service is zeer goed. Mocht er iets niet in orde zijn, wat altijd mogelijk is, dan wordt het meteen geregeld. Wij blijven zeker klant.