BD Store
Jeroen
Website beloofd levering in 2 tot 4 dagen. Na 1 maand en 2x bellen en annulering vindt men toch nog het bestelde in een hoekje van het magazijn. Ik bestel hier niet meer.
Louisa Bosker
Zachte wollen trui, puur natuur en goed vallend model
Hoe beoordeel je BD Store?
Marjos
Reageren goed en klantgericht als er iets niet goed gaat. Dat is precies waar t om draait. Zou er zo weer bestellen!
Dyo Agterhuis
Wat vertraagde levering omdat ze niet in voorraad waren, sokken lijken dunner als vroeger
mieke van Wesemael
Snelle levering, was wel verbaasd dat het pakketje in plastic verpakt was.
Ronald
netjes verzonden, Het product was niet voorradig maar goed op de hoogte gehouden kwa levertijd.
Emiel Adrichem
Gisteren besteld, vandaag geleverd
S Buis
Duidelijke communicatie, goeie service. Ik ben een tevreden klant.
Ton
Goede prijs, zeer snel bezorgd
Ton
Goed gegaan, mooi alternatief aangeboden ivm levertijd
Rob Matthesius
Lekker vest (jas) precies wat ik wilde hebben.
A. Verschuren
Duidelijke communicatie, levering zou sneller kunnen maar was in dit geval geen probleem.
Berdine Calbo
Snelle levering,prachtige waxjas.
Arie Schepers
super even gebeld of voorradig 4XL , jas zelfde middag verzonden door BD Store en andere dag thuis.
Wax jas voldoet helemaal aan de verwachting -
Theo
Ongelofelijk, zo’n prettig telefoongesprek ivm omruilen. Een perfecte service, snelle verzending en een zeer goede prijs.
Irene Folkers
Hele goede service! Ik had een paar wensen die meteen overlegd konden worden en ik had de bestelling twee dagen later al binnen!
wim & jan
Uitstekend geholpen en daardoor geslaagd met 2 paar Trekmates Walker Look Pole wandelstokken.
Fijne zaak de wandel specialist met enorme kollektie.
TOP ! -
Angela
Top product, snelle levering, goed verpakt en prima communicatie!
Jacq Schijff
Snelle levering.
Er was n klein probleempje, na telefonisch overleg, snel opgelost.
Zal de volgende keer zo weer bestellen -
Henk van Zeelst
Komen afspraken na.