BATANA GLOW

BATANA GLOW

Welkom bij Batana Winkel! Ontdek de kracht van natuurlijke Batana olie voor sterk, gezond haar. Bestel nu voor een stralende haardos. Natuurlijke schoonheid, snel geleverd! 💚🌿
8,7

• manuela

Batana oil Beste product ooit

• Sylvida
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Na ruim 3 weken is mijn haar zachter en meer gevoed, vooral de puntjes. Ik blijf bij batana olie, dit werkt voor mijn haartype (zwartbruin dik krullend haar). Alleen vind ik de 100% pure batana olie 100 ml aangebrand ruiken, de andere producten ruiken zeer aangenaam (hairbutter & batana oil 40 ml).

• Hoe beoordeel je BATANA GLOW?

• NM Brewster
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Top spul en super snelle levering

• AnneNoe
    Review voor BATANA GLOW

Snel geleverd, sterke rookachtige geur, olie-achtig product na openwrijven op de handen.
    Nog verder uit te testen maar voorlopig positief

• Chantal Polley

Perfect

• Julie
    Review voor BATANA GLOW

Mijn bestelling was niet compleet omdat een product niet op voorraad was. Via de mail contact gehad met het team van Batana, waarbij netjes is aangegeven wat er aan de hand was en dat het werd opgelost. Binnen een paar dagen het product alsnog mogen ontvangen! Ik gebruik het product nu iets langer dan een week op een kaal plekje op mijn hoofdhuid en merk nu al dat er wat babyhaartjes beginnen te groeien😍!
    Ben heel benieuwd naar wat mijn haar doet na langdurig gebruik!

Antwoord van BATANA GLOW

Bedankt voor je mooie review Julie! Fijn om te horen dat je bestelling snel is opgelost en dat je al resultaat ziet met de Batana olie. Het is altijd geweldig om te weten dat onze producten helpen. We zijn net zo benieuwd als jij naar de verdere groei van je haar!

• Ligio Dias

Amazing! Fast delivery too

Antwoord van BATANA GLOW

Thank you for the amazing review! We're thrilled to hear you enjoyed our speedy delivery. We hope you're loving your purchase. Have a fantastic day!

• Loubna
    Review voor BATANA GLOW

Producten goed en beschermd aangekomen. Daarnaast ontving ik heek snel een reactie op vragen die ik had over het product. Super dus!

Antwoord van BATANA GLOW

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je snel een reactie kreeg op je vragen. We zijn er om je te helpen en blij dat je tevreden bent!

• Abdinasir Ahmed

goed binnen

Antwoord van BATANA GLOW

Top dat alles goed en snel binnen is gekomen! Geniet ervan! 😊

• Krasimira Dimitrova
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Bestelling was vertraagd door POST NL. In het algemeen ben ik tevreden en blij met de batana oil.

Antwoord van BATANA GLOW

Super dat je blij bent met je batana olie! Sorry voor de vertraging, zelfs de snelste koeriers kunnen soms de tijd wat rekken! 😅

• Sharifa Alberto
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Snelle verzending en mooie kam bij

Antwoord van BATANA GLOW

Super om te horen dat de verzending snel was en de kam bevalt! Veel plezier ermee! 😊

• Salima

Super goed product!
    Ruikt lekker en werkt echt goed, mijn haar is er nog zachter van geworden en er begint al nieuw haar te groeien.

Antwoord van BATANA GLOW

Fijn om te horen dat je zo blij bent met het product! Fantastisch dat je haar er zachter van is geworden en er zelfs nieuw haar begint te groeien. Geniet van je mooie, gezonde haar! 🌟

• ahmd
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

thuis gemaakt onbetrouwbaar product.

Antwoord van BATANA GLOW

Jammer dat je het product als onbetrouwbaar ervaart. We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Feedback zoals de jouwe helpt ons om te blijven verbeteren!

• Can
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Really fast delivery, really good quality, product is easy to use and really the design is perfect

• Mi ars

Goed product

Antwoord van BATANA GLOW

We zijn blij dat ons product aan je verwachtingen voldoet!

• Nelson
    Review voor BATANA GLOW

Snelle levering, goeie service en zij zijn ook open voor feedback zodat zij zich kunnen aanpassen als team dat zie je tegenwoordig weinig

Antwoord van BATANA GLOW

Bedankt voor uw positieve feedback!

• Meisje van de kaap

Sterke geu

Antwoord van BATANA GLOW

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenrecensie! We zijn blij dat je de Batana Oil hebt geprobeerd en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. De sterke geur is inderdaad een kenmerkend aspect van onze hoogwaardige Batana Oil. Als je verdere vragen hebt of meer producten wilt ontdekken, staan we altijd klaar om te helpen. Bedankt voor je steun! 🌟✨

• Boutaina Atmani
    Geverifieerde klant van BATANA GLOW

Snel mijn pakketje ontvangen met wat extra’s:)

Antwoord van BATANA GLOW

Wat geweldig om te horen dat je je pakketje snel hebt ontvangen! Hopelijk zijn de extra's ook naar wens.
    Bedankt voor de mooie review en veel plezier met je aankoop! 🌟📦