BABOO
BABOO is de leukste online dierenwinkel voor jouw hond. Je vindt bij BABOO alles wat jij nodig hebt voor jouw hond, zoals: hondenmanden, hondenvoer, hondenspeelgoed en nog veel meer...! Bij BABOO staan het welzijn en de gezondheid van jouw hond of puppy voorop. Snuffel gerust rond in onze winkel!
9,4

• MJ
    Geverifieerde klant van BABOO

Goede klantenservice, goede, snelle en vriendelijke communicatie 🍀

Antwoord van BABOO

Ontzettend bedankt voor de mooie review! We staan graag voor u klaar. Fijne dag! :-)

• Johanneke de Vries Noorbergen
    Geverifieerde klant van BABOO

Nog steeds de bestelde artikelen niet ontvangen.

Antwoord van BABOO

Hoi Johanneke, wat ontzettend vervelend om te horen! Jouw bestelling van de Anti-Vlooien & Teken Vachtspray is op dezelfde dag van de bestelling verzonden en volgens DHL de volgende dag op 27-08-2024 om 15:14 uur aan de deur bezorgd. Kan het pakket eventueel door buren of door iemand anders zijn aangenomen?

• Hoe beoordeel je BABOO?

• Maureen van der Klaauw
    Geverifieerde klant van BABOO

Dankzij de lijnzaadolie en goede voeding herstelt de (door ziekte slecht geworden) vacht van Tinka weer heel goed.

Antwoord van BABOO

Heel fijn om te horen Maureen, dank je wel! :-)

• Anne Van der velden

Geweldig product

• Bob Rutten

Snelle levering degelijk product

• Robin
    Review voor BABOO

Uitblinkende Webwinkel Baboo voor Dierenbenodigdheden.
    Baboo valt op in de markt voor dierenbenodigdheden met zijn uitzonderlijk snelle bezorging en superieure kwaliteit van producten. De items die ik voor mijn hond bestelde, kwamen veel sneller dan verwacht aan, waardoor het lange wachten verleden tijd is. De kwaliteit van alles, van het speelgoed tot de verzorgingsproducten, was uitstekend en droeg bij aan een verbeterde levensduur en gebruikerstevredenheid.
    Een dikke kluif voor Baboo!

• Liz@
    Review voor BABOO

Mooi assortiment en goede prijzen!