B2B Flowers BV
Eeuwige bloei: Geniet van de schoonheid van bloemen zonder de zorg voor onderhoud. Onze droogbloemen en zijden bloemen behouden hun frisheid en levendigheid voor altijd. Stijlvolle variëteit: Van romantische rozen tot weelderige pampasgras, onze collectie biedt een scala aan prachtige bloemen.
9,1
Filter 4506 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3504 met beschrijving

Taal

• Brigitte Bernard
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

commande non reçue au bout de 8jours et pas de réponse quand je demande si c’est normal

• Lana Boone
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Helemaal niet zoals op de foto, weinig kleur, heel dun. Super veel geld voor triestige droogbloemen

• Hoe beoordeel je B2B Flowers BV?

• Silvia Grammens
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

De levering naar België duurt te lang. Was als cadeau, boeket nog niet live gezien

• M.L.A. Meijers
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

De kwaliteit van de producten was teleurstellend, ik heb vorig jaar ook dingen daar besteld, toen was ik er erg blij mee.

• Joke Moot

Alles naar wens

• Ingrid Moens
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Op tijd geleverd heel vlot

• Geertje
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

De droogbloemen zijn mooi en goed aangekomen, alleen vind ik het bosje wel erg dun. Er zitten weinig droogbloemen in zeg maar. Dat vind ik wel wat teleurstellend. Vooral omdat ik maat M had besteld, die kon prima op je dressoir staan stond er, maar ik vind m superklein/dun. Jammer wel.

• Manon Vaysse
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Le bouquet n'est pas du tout de la couleur de la photo...

• Anne-Jacob Anjema
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Ik had er meer van verwacht qua grootte / omvang en begint na een week al te hangen. Voor dat geld had ik wel wat meer verwacht.

• René Michels

Snelle levering .. netjes afgeleverd

• Patricia Hoes
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Zeer goed verpakt en mooie bos .

• David P.
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

C'était mon premier achat sur ce site. On vous promet des fleurs séchées qui sont en fait de la soie... OK sur le principe. À la réception, c'est une sorte de monticule en plastiques divers. Terrible, direct au bac de tri pour ma part. Aucun rapport avec les photos, produit terriblement cheap. Heureusement que ça n'était pas cher. Première, dernière fois, tout d'un coup !

• MICHEL NOEL
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Excellent produit, bien emballé, et a un prix tres correct

• Katelijne De Haeck
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Snelle service,en gekregen wat we besteld hadden.

• Day
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Bloemen zijn snel bezorgd.
    Ze waren een kado dus doos werd door de jarige geopend. Was een heel grote doos en ik had een klein boeket gekocht dus vroeg me al af hoe groot het was maar doos was vele malen groter dan het boeket zelf. Jarige was erg blij met de bloemen.

De bloemen zelf zagen er nog heel mooi uit en ik was verrast over hoe sterk de bloemengeur nog was bij de gedroogde bloemen.

• Emma

Blij met de bestelling

• Sara Verstraten
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Prachtige lavendel,grote bossen en mooie donkere kleur.Snelle,nette levering

• Judith
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

mooie bloemen, goed verpakt en op tijd bezorgd

• Stephanie Keijzer
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

De bestelling was niet compleet.

Antwoord van B2B Flowers BV

HI Stephanie,
    Wat ik kan zien is dit ook netjes opgelost en het is missende product (uiteraard) kosteloos aan je opgestuurd.
    Vriendelijke groet, Maria

• C.A. Reedijk
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV

Klein bosje en het stinkt heel erg.