B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Eeuwige bloei: Geniet van de schoonheid van bloemen zonder de zorg voor onderhoud. Onze droogbloemen en zijden bloemen behouden hun frisheid en levendigheid voor altijd. Stijlvolle variëteit: Van romantische rozen tot weelderige pampasgras, onze collectie biedt een scala aan prachtige bloemen.
9,1
Filter 4613 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3571 met beschrijving

Taal

• Sverre Zielman
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Top levering, keurig verpakt ook.

• laurent
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

tous les avis que j'ai lu se sont reveles exact !! je confirme.

• Hoe beoordeel je B2B Flowers BV | MyFlowers.shop?

• Henk
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Prima service en retour vlot geregeld

• MV
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Snelle levering en keurig verpakt. Mooie bloemen.

• Else B
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

De bloemen kwamen prima verpakt binnen! Ze zijn echter niet tot bloei gekomen. Zagen er al heel snel verpieterd uit! Kleine verdroogde balletjes ! Jammer.!

• Marnix De Mey

mooie artikelen , snelle levering

• Laurence
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Vlotte verzending, heel blij met de mooie droogbloemen :)

• Jessica Bogers
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Snelle nette levering mij bestelling had ik snel in huis en wat een mooie bloemen 😊 zo blij mee

• Bianca van Beek

Mooie bos!!

• SONIA FABRE
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Facilité de commande, rapidité d'envoi

• Anneberte Lubbersen
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

De bloemen werden vlot bezorgd en de mooi bloemen waren super goed verpakt.hartelijk dank nogmaals

• Theo Maes
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Valt in de werkelijkheid wat klein uit, had een meetlat moeten gebruiken :-)

• x
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

C'était un cadeau pour un anniversaire. Selon la réaction franche de la destinatrice (et une photo à l'appui), le bouquet n'était pas naturel, avait des éléments rose vif, et se défaisait tout de suite. Gênant et décevant pour les deux parties.

Antwoord van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Bonjour! C'est ennuyeux. Je ne trouve pas d'email de votre part avec la réclamation. Est-ce correct ? Si vous souhaitez une solution de notre part, n'hésitez pas à envoyer un e-mail à support@myflowers.shop. Veuillez inclure une photo. Merci et désolé pour la gêne occasionnée.

• Mylène
    Review voor B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

De door mij bestelde Mimosatakken zagen er bij levering prachtig uit en ik heb ze natuurlijk meteen in een vaas gezet. Echter, de volgende ochtend waren alle bloemetjes al uitgebloeid. Ik heb dus nog geen 24 uur van de takken kunnen genieten. Dezelfde middag heb ik de winkel hierover aangeschreven maar een reactie krijg ik niet. Slechte kwaliteit, slechte service.

Antwoord van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Hallo Mylene,
    Wat vervelend dat je maar zo kort hebt kunnen genieten van deze mooie takken. Dat is niet de bedoeling. Excuus dat wij de mail niet beantwoord hebben. Ik zie dat hij niet in de algemene Inbox terecht was gekomen. Ik heb het aankoopbedrag aan je teruggestort. De kan deze takken wel heel mooi laten drogen, dan heb je er toch nog een beetje plezier van!

• Myriam Lascaux
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Le Ruscus n’avait pas la couleur rose pâle donc je suis déçue. En revanche les chatons correspondent à ce que j’ai commandé.

• Linda Harlaar
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Snelle en goede behandeling van de bestelling + snelle en goede communicatie ivm de levering

• Ronald
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Boeket droogbloemen valt echt tegen.

• Sari van den Bosch
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

snelle levering, goed verpakt. mooi product.

• Linda Philippaerts
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Verrast van de super snelle levering in België!

• Carola Van den Doel
    Geverifieerde klant van B2B Flowers BV | MyFlowers.shop

Bestelling opgehaald, stond keurig klaar.