Azra Home Collection
Wendy
We zijn ontzettend blij met de mooie vitrage en overgordijnen die we nu hebben hangen in ons huis. Hele lieve begripvolle medewerkers en een super service en advies die ze hier geven. Ik zou iedereen aanraden in mijn Omgeving om hier je vloer en/of raamdecoratie te halen. Ben superblij.
Fatih Yilmaz
Onlangs heb ik bij Azra Home Collection een PVC-vloer van het merk Floorlife aangeschaft en ben ontzettend tevreden over de kwaliteit. De vloer is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar werd ook netjes en vakkundig gelegd. Het resultaat is werkelijk een kunstwerk!
Voor iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame vloer, kan ik Azra Home Collection van harte aanbevelen. Ze leveren uitstekende service en vakmanschap. Zeker een aanrader!
Hoe beoordeel je Azra Home Collection?
Laverne
Azra Home Collection, is echt een van de beste in de producten die ze leveren! Ik ben altijd meer dan tevreden. Ze staan altijd voor mij klaar!
Luciano P.
We hebben bij Azra Home Collection vloerverwarming, PVC vloeren en gemotoriseerde raamdecoratie aangeschaft en zijn ontzettend tevreden. Het hele proces, van inmeten tot montage, verliep vlot en professioneel. Als extra kregen we zelfs een gratis PVC traprenovatie omdat we het volledige project via hen deden. Azra Home heeft onze verwachtingen overtroffen met hun service en kwaliteit. Zeker een aanrader! Grazie, Azra!
Mustafa Tasoglu
Azra home heeft bij mij alle gordijnen en jaloezie geplaatst, hoe ze te werk gaan is erg professioneel en klant vriendelijk. Kwaliteit is van hoge niveau .
Johna Groot
Na lang zoeken naar mooie gordijnen hebben we hier voor onze gehele woning de vitrage aangeschaft en wat is dat een topkeuze geweest! Top service en snelle levering. Mijn dank is groot!
Jose
Uitstekende ervaring met complete woninginrichting
We hebben onlangs vloeren, een traprenovatie, gordijnen en Arte behang aangeschaft. Het totale pakket was verrassend betaalbaar voor de hoge kwaliteit die we kregen. We zijn ontzettend tevreden over de materialen en de afwerking. Bovendien was de service top – van het advies tot aan de plaatsing. Alles verliep vlekkeloos en professioneel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en service voor een goede prijs! -
Serhat Celik
Ze hebben alles aan gordijnen en jaloezie in mijn nieuwe villa gedaan. Professioneel en bescheiden. Echt Top!!!
Defne
Geweldige service en kwalitatieve producten! Fijn dat vloeren en gordijnen onder één dak te vinden zijn. Snelle levering en vriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader!