Autochem Total Car Care
Autochem bied een compleet assortiment poets en reinigings middelen voor zowel interieur als exterieur, van diverse topmerken in diverse prijsklassen.
Autochem heeft hiernaast het grootste assortiment uitbreiding sets voor uw HD reiniger
van MTM Hydro tot Mosmatic, wij hebben het in huis!
Tonnie
Mooie prijzen voor Autochem speed wax is een fijn product met top resultaat
Joachim
Mooi aanbod, snelle service, persoonlijk contact waar nodig
Hoe beoordeel je Autochem Total Car Care?
Stephan Uit de Bulten
Snelle levering, spullen de dag erna thuis.
En , en dat is zeker zo belangrijk, communicatie is TOP !!!! -
Jakub
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij deze winkel. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ze hebben mijn auto er als nieuw uit laten zien. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, en de levering was snel en probleemloos. Ik waardeer ook de uitgebreide productbeschrijvingen en de tips voor gebruik op de website. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit autodetailing producten!
Dennis
Top service, goed contact via de email en uitgebreid advies ook na een groot aantal vragen. Snelle levering volgende werkdag in huis.
Philippe Leclercq
Super comme d'habitude
Richard
Direct na plaatsen online bestelling heb ik ze gebeld omdat ik toch wat technische vragen had en niet zeker was of ik het juiste besteld had. Erg goede uitleg gekregen en de bestelling ongewijzigd gelaten. Ze gingen er direct mee aan de slag en een dag later was alles binnen, erg blij met de service en het product (prijs was ook goed trouwens)
Hans
Superfijne en kwalitatief uitstekende producten. Mijn auto’s worden alleen maar met Autochem producten behandeld! Superservice en goede prijs-kwaliteit.
Mark
Goede service. Mijn slang, foamcanon en doeken komen bij John vandaan. Staat altijd goed te hulp, ook als PostNL het minder goed doet.
Jeroen W
Ik kreeg per e-mail snel en uitgebreid reactie op mijn vragen over hogedruk pistool en nozzles. De levering was bovendien erg snel. Prijs was ook concurrerend.
Marc Van den Bergh
Prima advies, vlotte afhandeling en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Hielke
Snelle levering en kwaliteitsproducten! Wil zeker vaker bestellen! Top!
Diesel
Deskundig advies, zeer snelle levering en komt afspraken na
Rolf
Snelle en goede levering, gratis presentje meegeleverd gekregen. Betrouwbaar!
Peter
Ton Schuurmans
Geweldige service
Paul
Goed advies van John, snelle reacties en doet waar hij voor staat.
Dawid
Bardzo długi czas oczekiwania zero kontaktu nikt nieodpisuje na wiadomości.
Armin
Na de aanschaf van een nieuwe HD reiniger en dus door het overstappen van een Kärcher naar Nilfisk, moest ik op zoek naar nieuwe koppelingen om met foam Canon en korte spuitpistool te kunnen gebruiken. Door alle koppelingen die er op de markt zijn zie je door de bomen het bos niet meer. Autochem heeft overal een oplossing voor en weet precies welke koppeling waar voor nodig is. Helemaal top! Snelle verzending en hele fijne klantenservice, reageren erg snel op alle vragen.
Albert
Snelle levering ,goed verpakt ,geleverd zoals ze me geschreven hebben dus 10 op 10