Autishop
Joline
Hele fijne webwinkel, erg blij met mn tangles e.a. Ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier van uw aankoop!
Tommy Nijssen
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, veel plezier met uw aankoop!
Hoe beoordeel je Autishop?
monique
Snelle levering, mooie kaarten
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, hopelijk zullen de kaarten zorgen voor meer begrip. Veel plezier van uw aankoop!
Evelien
Snel geleverd met persoonlijke aandacht. Top!
Lindsay
Overzichtelijke webshop, vlotte afhandeling, snelle verzending.
Sanne Eulaers
Snelle service. Heel goede kwaliteit.
Hanna
Fijne winkel, leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling. Goede producten, uitstekende kwaliteit, snelle verzending, en hele blije kinderen! Wij blijven bij Autishop!
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Autishop! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Mariska Veehof
Arne
Goede webshop met een snelle verzending. Alleen jammer dat de prijzen op de website zonder btw zijn. Dat verwacht je niet. Even schrikken bij de betaling.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, wij hebben het niet ingesteld dat de producten zonder btw worden weer gegeven. Dit zullen wij gaan nakijken, want dat is inderdaad niet handig. Bedankt voor het aangeven. Veel plezier met uw aankoop!
Laura Van Loon
Top service
Evi
fijne website, gevonden wat ik zocht en een snelle levering, goede communicatie bij een ontbrekend stukje
Lieve Mertens
Snelle levering, heel tevreden
N Schneider
goede communicatie, snelle levering
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie. Veel plezier van uw aankoop!
Dimfy
Snelle levering, vriendelijk, leuk verpakt
Ilja
De sokken pluizen snel, en omdat je voor 3 paar met verzendkosten €30 betaald vind ik het niet echt een goede koop. Ga ook niet opnieuw bestellen.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, jammer dat de sokken niet voor u de oplossing zijn. De ongedragen sokken kunnen retour worden gestuurd en dan krijgt u daar het aankoopbedrag van terug. Met vriendelijke groeten, Mariska Veehof
Astrid
Prima allemaal, goed verpakt, op tijd.
Gerda van der Zanden-Mrozewski
Snelle levering!
Danielle
Goede levering. Mooie eenvoudige picto's. En een persoonlijke touch erbij door een geschreven kaartje.
Antwoord van AutishopBedankt voor uw beoordeling, veel plezier van de picto's!
Virginie
Très bon produit, qui correspond parfaitement aux attentes de ma fille ! Je recommande ce site.
Antwoord van AutishopMerci pour votre commentaire, bon achat !
CONSTANTIN MORARU
Très bon service après vente, même s'ils y des lacunes sur le site web (l'affichage des stocks disponibles, des bugs lors du payement par carte bancaire).
Merci Mariska.Antwoord van AutishopMerci pour votre commentaire, bon achat ! Cordialement, Mariska Veehof
iQ Coach Henrike Maat
Alles prima voor elkaar! Zeker een aanrader.