Assieraden-Shop
Agnes Visser
Keurig nette verzendig, en ze zien er mooi uit
René Tieck
Mooie mini urn en de ene dag besteld en de volgende dag al in huis dus een goede service
Hoe beoordeel je Assieraden-Shop?
Gerie Verheijen
Grote keuzen in prijsklassen voor een ieder
Katrien Vermaut
Snelle service , goede kwaliteit en zorgzaam kaartje bij
Bas Van Essen
Snelle levering en nette producten
Annerie Nijboer
Bedels snel ontvangen. Geen kettinkje of armbandje erbij besteld maar wel gratig kettinkje ontvangen. Mooie bedel voor redelijke prijs.
R
Product zo als omschrijving netjes verpakt en snel geleverd.
Ine
Veel keuze en hele snelle levering
daniella alleleijn
mooie materialen , goede service en een snelle levering
Hans van Diest
Mooi product!,
Jean
Zeer tevreden over de service, snelle levering, correcte prijs. Heel mooie kwaliteit urn.
Michael V. Schaijk
Snelle levering, duidelijke fotos, en zoals bescheven en goeie qualiteit
Emmylou Zevenbergen - van Wijk
Mooie urn. Was de volgende dag al in huis.
Nathalie
Overzichtelijke website, hier dan ook een mooie urn uitgekozen voor onze kat. De urn werd snel geleverd en was zeer goed verpakt! Ook nog een lief kaartje erbij wat erg werd gewaardeerd!
J.J. Vast
Het bedrijf heeft het een dag later keurig afgeleverd. De vlinderurn was zeer goed verpakt . Ik heb hier dan ook een leuk herinneringplek mee kunnen maken.op deze manier blijft ze voor altijd bij mij . Dit bedrijf geeft waar voor wat je bij hun koopt. Ik raad een ieder die een dierbare die het op deze manier wil gedenken dit bedrijf dan ook aan. Met hun grote assortiment is er voor iedereen wel iets bij.
Bos
Ruim aanbod met duidelijke beschrijvingen. Onze bestelling zat in stevige verpakking en werd snel bezorgd. Prima service!
Ruud Louwerse
Alles netjes en op tijd verzorgd. Had sieraden wel in een doosje verwacht. Misschien vragen : in kadooverpakking. En daarvoor
klein bedrag extra vragen -
Astrid Groenendaal
Mooi product snelle levering en heel troostend een mooi schrijven erbij. Een paar mooie woorden een blijk van medeleven. Dank daarvoor
Jos
Tijdige levering, zeer smaakvol verpakt met extra presentje. Zeer aan te bevelen!
Lize
Goeie service wordt snel geleverd