Artsloten
Sandor Laport
Helemaal top, alles netjes ontvangen. Kwaliteit produkten ontvangen.
Eric
Goed slot, goeie prijs en een fraaie website en fijne klantenservice.
Hoe beoordeel je Artsloten?
Herbert
Prima service, iets fout gegaan met bezorgpunt en perfect opgelost
HC Terra
Net verpakt, snel thuis, goed door hoogte gehouden, mooi slot. Alle informatie klopte
Dave Eussen
Snelle levering, goede producten, goed verpakt, goedkoper dan elders.
Geert
Bestelling is prima verlopen. Laatste foto van standaard was zichtbaar op google. Deze foto was anders dan de daadwerkelijke standaard.
Rein
Het gevraagde product was niet op voorraad. Toen het bij de firma binnen was, kreeg ik prompt een bericht.
Snelle levering. Producten voldoen volledig aan de verwachting. -
Alexander Chugunkin
All good, happy with purchase.
Sandra Hensen
bedrijf is helemaal top, klantenservice ook, alleen de helm zelf is erg groot.
Als ik wil omruilen kost dat wel wat waardoor ik nu neig deze maar te houden. -
Marieke
Heel goed slot voor goede prijs. Snel binnen.
Marco Engelbrecht
Helaas is hun voorraad administratie niet geheel op orde. Wel een vervangend artikel ontvangen maar niet op voorhand gecommuniceerd. Nu moet ik de moeite nemen voor retour aanmelden en vervangend item weer terugsturen.
Antwoord van ArtslotenHallo Marco,
Dat bleek inderdaad bij dit artikel niet te kloppen. Dat geldt echter niet in zijn algemeenheid.
Maar je hebt gelijk. We hebben dit niet goed aangepakt.
Nogmaals onze excuses hiervoor. -
Erik Velden
Helemaal top
Robert
Goed slot . Snel vezonden .
HJ
Niet duur, gecertificeerd slot, klein en handig
jos Groskamp
Prima voor elkaar! s'middags om 17.00 besteld, volgende dag om 8.30 uur voor de deur. En...het fietslampje is weer perfect voor elkaar. En ook nog de beste prijs die ik tegenkwam op internet.
Giyedu Etibark
Niet nakomen de beloofde afspraak
Antwoord van ArtslotenArtikelen die we op voorraad hebben en besteld voor 15:30 uur verzenden we dezelfde dag (dat is nu inmiddels zelfs 16:30).
Dat geld voor het beugelslot.
Het kettingslot hadden we op dat moment niet meer liggen. Daar stond een levertijd van 1-2 werkdagen bij.
We garanderen alleen wanneer we het verzenden. Daarna zijn we afhankelijk van de snelheid van onze bezorger.
We kunnen voorstellen dat je teleurgesteld bent als je er vanuit gaat dat je bestelling die zelfde dag zou worden verzonden. Wij geven echter duidelijk bij ieder artikel de levertijd aan.
In zoverre zijn we onze belofte nagekomen.
Mehmet Göksu
"Ik heb besteld op basis van de foto op uw website. Het ontvangen product had een andere naam. Ik vroeg het na. In uw antwoord schreef u het volgende.
Antwoord van ArtslotenJammer om te horen dat je ontevreden bent. We begrijpen eigenlijk niet goed wat er aan de hand is. Heb je een verkeerd product ontvangen? Of is het defect? We hebben alles gecontroleerd en je moet ontvangen hebben wat je hebt besteld. Daar hebben we veelvuldig over gemaild. We willen je graag helpen maar op diti moment komen we niet verder.
Sander
Snelle levering en goede communicatie. Alles OK!
Ruben Vergeer
Prettig en snel geregeld. Fijne club!
Geen
Kapotte kap
Moest lang wachten op bestelling