Art by Daan
Brigitta den Ouden-Blom
Snelle levering van m’n nieuwe ringetje, hij is zo leuk 🥰
D. Kwast
Prachtige producten, snel geleverd.
Hoe beoordeel je Art by Daan?
Els
Ik had op de website een leuk armbandje gezien, alleen was de maat te groot voor mij. Na contact met Daan bleek dat geen probleem. Zij heeft de armband kleiner gemaakt. Hij past nu perfect! Super service en het pakketje is echt een kadootje om uit te pakken.
Gina Huijbregts-Reichardt
Daniëlle zorgt ervoor dat je blij en trots op je, in mijn geval, sieraad bent.
Christa
Mooie site snel bezorgd en mooi product.
Frouckje van der Wal
Super blij met mijn nieuwe ketting en armband van Daan. Het was er de volgende dag al en zo zorgvuldig ingepakt. Echt een cadeautje alles bij elkaar.
Fabienne van der H.
Speciaal een assierraad ontworpen. Mijn wensen aan haar doorgegeven en ze heeft goed meegedacht. Ze is vakkundig en heeft echt een uniek sierraad ontworpen. Ze houdt je hierbij ook goed op de hoogte in meerdere stappen van het proces. Ontzettend dankbaar en kan haar zeker aanraden als je een unieks sierraad wil laten maken.
Hanny Kempink
Mooie prijzen en vlot geleverd. Ziet er uit zoals op de foto. Zeer goed verpakt
Kees van Duffelen
Prachtig handgemaakt herdenkingssieraad heeft ze voor mij ontworpen en gemaakt. Contact en levering verliep prettig, voorspoedig en persoonlijk.
Floortje
Prachtige ring, rippling echo’s ontvangen binnen afgesproken levertijd. Ziet eruit zoals op de website. Wordt fijn op de hoogte gehouden van bestelling.
Chantal Schalkx-Doornenbal
Wat een mooie sieraden maakt Daan! Ik heb een ring en een ketting. Beide draag ik regelmatig en ze blijven mooi. Doordat kleuren in elkaar overlopen, passen de sieraden bij verschillende outfits. De sieraden werden in leuke geschenkverpakkingen geleverd, dus het was een extra mooi verjaardagscadeau!
Maya van Kessel
Unieke mooie handgemaakte sieraden.
Als een kadootje verpakt en verstuurd met track & trace. -
Rolanda Westra
Super service! En prachtige sieraden.
Anja
Geweldige sieraden maakt Daniëlle!
Ad Hartman
Prachtig uniek handgemaakt sieraad en goede service. Dankjewel Danielle.
Christel
Prachtige ring, supermooi.
Snelle levering -
Frits Benjamins
Prettig, persoonlijk en duidelijk. Je weet precies wat je koopt. Goede kwaliteit.
Debby van Bree
Zo leuk wat Daniëlle maakt! Zo persoonlijk. Zelfs de verpakking is een cadeautje.
Cor Verkennis
Mooie aparte sieraden zelf ontworpen. En super goede service en het contact is prima. Echt een aanrader
Saskia Mosterd
Alles netjes bezorgd, keurig verźorgd