Antiquariaat Artemis

Antiquariaat Artemis

Antiquariaat Artemis is ontstaan vanuit een levenslange passie voor boeken van twee echte bibliofielen.
Uit onze website spreekt onze eigen voorliefde voor oude jeugdboeken.
Voor volwassenen ligt het accent van de webshop op deze goud-van-oud jeugdboeken.
Daarnaast op het gebied van antroposofie, spiritualiteit, psychologie, zelfhulp, esoterie, filosofie, levensbeschouwing, gezondheid & welzijn.
Iedere dag worden er nieuwe aanwinsten toegevoegd! En soms valt ons oog op een boek dat misschien wel buiten de primaire focus valt, maar opvalt door een bijzondere editie, een prachtige illustratie, kortom de charme van een oud en gelezen boek.
Want zelfs de geur van een doorleefd boek kan een mooie herinnering losmaken.....
Wij delen graag de dingen die we zelf mooi, leuk of interessant vinden met u. Dat kan betekenen dat u genres mist. Dat is omdat wij geen boekengrootgrutter zijn, en keuzes moeten maken omdat opslag helaas niet oneindig rekbaar is.
U vindt bij ons dus geen strenge afbakening van onderwerpen, maar een gezellige plek om te neuzen naar net dat ene bijzondere boek.
9,6
Filter 157 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 95 met beschrijving

• R. Koreman
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Snelle levering en goede communicatie.

• Carlijn de Koning
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Wat een gezellig pakketje ontving ik vandaag. De bestelde boeken met een lief kerstkaartje erbij. Genieten. Bedankt.

• Hoe beoordeel je Antiquariaat Artemis?

• Wae van der Meijden
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Heerlijk die oude jeugd boeken, vlug opgestuurd èn een theezakje (heerlijke smaak) als verassing. Dank voor de lieve service.

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Wat fijn dat u weer bij ons besteld heeft en dat u tevreden bent met onze service. We wensen u veel leesplezier met het door u uitgezochte gezellige nostalgische pakketje boeken!

• Monique

Vlotte afhandeling!

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Dank u wel voor deze goede beoordeling, wat fijn dat u de tijd hiervoor hebt willen nemen. Veel leesplezier gewenst

• Estella Emanat
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Zeer goede service, boeken zijn in goede kwaliteit

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, dank u wel voor de goede review. Wij wensen u veel leesplezier!

• Marya Schouten
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Geweldige en snelle service. Boek zag er prima uit. Heel tevreden.

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Hartelijk dank voor uw mooie review, fijn dat alles naar wens was. Veel leesplezier gewenst!

• Harry Pijpers
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Snel en professioneel afgehandeld.

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Dank u wel voor de mooie recensie, en veel leesplezier gewenst!

• Mathilde Ennema
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

De boeken zagen er weer goed uit precies zoals in de beschrijving stond en de levering was weer heel snel. Heel blij mee.

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Dank u wel voor de mooie review, en veel leesplezier gewenst met de enige klassiekers die u heeft aangeschaft. Heerlijke boeken om weer eens te lezen!

• Els Wolters
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Blij dat de boeken er zijn, zien er nog super uit! Blij mee!

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Dank u wel voor deze geweldige recensie, we hopen dat er vele uren nostalgische (voorlees)pret beleefd worden met de spannende avonturen van Paulus en zijn vriendjes (en de boze heks natuurlijk)

• Sander Van der Knijff
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Vlotte service betrokken eigenaar. De boeken zien eruit zoals vermeld.

Antwoord van Antiquariaat Artemis

Wat fijn om zo'n mooie persoonlijke review te mogen ontvangen. Veel leesplezier gewenst met de nieuwe aanwinsten!

• Eddy
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Geen oubollige service maar fris en snel contact en afhandeling. Dank jullie wel!

• Maggy
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Snelle verzending, persoonlijke service, boeken zien er prima uit!

• R
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Zo fijn dat deze serie uit mijn kinderjaren bij Artemis te koop was! Binnen 2 dagen in huis, heel blij mee.

• Olga
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Heel goede, duidelijke en snelle service en levering

• Ellen
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Snelle levering. De boeken zien er uitstekend uit. Fijn!

• RK
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Een aantal boekjes besteld, en per ongeluk twee dezelfde exemplaren aangeklikt . Mail hierover werd meteen beantwoord, het extra boekje kon ik ruilen . Top service!

• Gerrit Van leeuwen
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Duidelijk, volgens afspraak en vriendelijk

• Gea Jonker

• Iris Slock
    Geverifieerde klant van Antiquariaat Artemis

Mijn boek was keurig ingepakt met een leuke kleine verrassing.

• Ive Leonidas

Snelle levering!