Anti-rsimuis.nl
Benjamin van Dijck
Mijn rsi-muis is snel geleverd en alles was netjes ingepakt bij levering. Ik verwachtte eigenlijk dat de muis nog iets groter was, maar in principe doet ie zijn werk en leer ik steeds beter hiermee om te gaan.
Jurjen H
Alles perfect! Ook al na 2 dagen voelde mijn arm beter met een ergonomische muis.
Hoe beoordeel je Anti-rsimuis.nl?
Peter
Goede muis. Lekker geruisloos
Jan-Willem Steenbergen
snelle levering perfect geinformeerd en een fijne muis ... wat wil je nog meer?
Ed van den Berg
Al eerder producten toetsenbord met muis voor in betaalautomaten.geweldig en lekker compact.
Alem Šuman
Snelle levering,binnen twee dagen geleverd en prima muis
Stanley Stecher
Mooie en goede muis, ik gebruik het op 2 computers met Bluetooth.
Ben al jaren gewend aan een ergonomische muis en je pols heeft minder belasting dus top -
J
Geweldige muis! Past perfect bij mijn laptop qua kleur en een hele fijne grip
Erik.
Alles klopte.
Martin S.
Best IT service in Westeros! They answered all my questions, had great patience, and even gave me a nice little discount. Would 100% return!
Johan
Prima winkel. Goede prijs en vlot verzonden.
Eldad Latten
Het pakket, toetsenbord en muis werden netjes geleverd. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen omdat het gebruik van het gesplitste toetsenbord niet prettig werkte. Momenteel ben ik in afwachting van het voltooien van de retour.
Frans
Wat een prima service, van mijn Linkshandige Perimice 718 was de usb dongle defect, en denk je gelijk: Hele muis vervangen, maar een mailtje naar Anti RSIMuis leverde gelijk een prima oplossing. Kreeg toezegging dat de betreffend dongle zonder verdere kosten verstuurd zou worden. En ja deze belofte werd ruimschoots ingelost, inmiddels ontvangen. Heel veel dank voof jullie Service! Frans ARM
Rene
Prettig contact en goed advies over welke muis ik het beste kan hebben. Ruilen was ook geen probleem.
Marc Titulaer
Snelle levering! :)
jan
heel tevreden
Maarten
Dit is een van de weinige webwinkels waar je een persoonlijke benadering krijgt en ervaart naast zorgvuldigheid in afhandeling. Ga zo door.
KeesjanD
Website op zich goed en duidelijk. Ik bestelde de 'Perixx Periboard 312 Ergonomisch toetsenbord met backlight en 2 USB poorten'. Deze voelt echter goedkoop aan. Geen premium keyboard helaas, had dit wel verwacht vanwege de ergonomie. Harde aanslag, hard plastic idem geluid.
ook de beloofde backlight is erg dunnetjes. Bij navraag kreeg ik ditu auntwoord: Wat betreft de verlichting, deze toetsenborden hebben zoals vermeld op de website een subtiele witte backlight dat eigenlijk vooral zichtbaar in het donker en niet zorgt voor een bak met licht.
Klopt vast maar in het donker is dit nog steeds bijna onzichtbaar. En vandaag begint de letter 'U' plots vanzelf erin te komen... USB eruit, USB erin, maar het blijft terugkomen. Nog geen jaar oud. -
remco van vliet
Op het werk zijn bluetooth apparaten niet toegestaan en deze muis met usb aansluiting was een super goed alternatief. Werkt heel prettig.
Louisa
Hele goede service! Persoonlijk en vriendelijk. Ze geven goed advies aan je noden. Persoonlijk zal ik hier blijven winkelen.